AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

LANCÔME Tonique Douceur 200 ml

Zobraziť katalóg
LANCÔME Tonique Douceur 200 ml
4,0 1 hodnotení
Pleťová voda na čistenie či dočistenie oblastí tváre, krku a hrudníka, ideálna na typ pleti: normálna - 119,50 €/1 l
Kód:  KSPL1079 Produktové číslo:  3147758030242

LANCÔME Tonique Douceur 200 ml

Pleťová voda LANCÔME Tonique Douceur je kozmetický prípravok, ktorý dokonale odstraňuje mejkap a všetky nečistoty pleti. Táto pleťová voda LANCOME Tonique Douceur je obohatená o výťažky z rastlín. Prírodná starostlivosť tonizuje a perfektne prečisťuje pleť bez zanechania pocitu mastnoty.

Kozmetika LANCÔME kladie veľký dôraz na používanie vysoko kvalitných zložiek do svojich prípravkov. Brilantné textúry a harmóniu medzi vôňou a farbou doplňuje svojimi skúsenosťami a mimoriadnymi znalosťami o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu vznikajú kozmetické prípravky tej najvyššej kvality, ktoré denne oceňujú milióny žien na celom svete.

Pleťová voda LANCÔME zanecháva pleť čistú, hebkú, sviežu a pripravenú pre ďalšiu starostlivosť. Obsahuje výťažky z papáje a výťažky z ananásu, ktoré pokožku upokojujú a osviežujú. Prípravok neobsahuje alkohol, a vďaka tomu je k pokožke veľmi šetrný. Doprajte vašej pleti osvieženie a dokonalú čistotu!

Použitie:

Používajte ráno alebo večer ako súčasť starostlivosti o pleť. Aplikujte pomocou vatového tampónu. Pleťová voda LANCOME Tonique Douceur je vhodná na odstránenie mejkapu aj iných nečistôt pleti.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Objem:
200 ml
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Produktové línie: LANCÔME Tonique Douceur 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME Tonique Douceur 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Tonique Douceur 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME Tonique Douceur 200 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií