AP+ nový vizuál PET

MARILOU BIO Organic Hand Cream 75 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Organic Hand Cream 75 ml
Krém na ruky – hydratačný, s obsahom bambuckého masla, aloe vera a jojobového oleja - 89,33 €/1 l
Kód:  KSTE0368 Produktové číslo:  3760143830533
MARILOU BIO Organic Hand Cream 75 ml Predaj skončil

MARILOU BIO Organic Hand Cream 75 ml

Marilou Bio Organic Hand Cream je jedinečný hydratačný krém na ruky, ktorý poskytuje hĺbkovú hydratáciu bez mastnej textúry. Tento jedinečný krém využíva výživujúce a zvláčňujúce účinky jojobového oleja, aloe vera a avokáda, vďaka ktorým dodáva pokožke dostatočnú dávku hydratácie. Doprajte svojim rukám tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Hydratačný krém na ruky
  • Upokojuje podráždenú alebo poranenú pokožku rúk
  • Vyživuje a zvláčňuje

Aktívne látky

Aloe Vera hĺbkovo pokožku hydratuje, bambucké maslo účinne upokojuje a stará sa o podráždenú alebo poranenú pokožku rúk. Jojobový olej a avokádo zaisťujú výživu a zvláčňujú a pšeničné bielkoviny prispievajú k regenerácii a ochrane pokožky rúk. 

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky. Naneste optimálne množstvo na ruky a vtierajte, pokiaľ sa krém úplne nevstrebe.

Objem:
75 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Butyrospermum Parkii  (Shea Butter)*, Glycerin, Cera Alba (Beeswax), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Coco Caprylate/caprate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Caprylic/capric Triglyceride, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil)*, Tocopherol, Hordeum Vulgare Extract*, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, D-Limonene.
* ingredients issued from organic farming

 

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!
Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Typ balenia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky krémy na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Organic Hand Cream 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Organic Hand Cream 75 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií