AlzaPlus+ děti MPLA315842

Nádoby na sviečky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Sviečky sú od nepamäti symbolom pokoja, relaxácie a oddychu. Avšak to nie je len plameň, čo tvorí ich kúzlo, ale aj nádoby, v ktorých sviečky horia. Nádoby na sviečky pridávajú estetickú hodnotu, no zároveň chránia plameň a pomáhajú kontrolovať topenie vosku. Pokračujte v čítaní.

Pokračovať

Nádoby na sviečky ako umenie svetla a tieňa

Výber nádoby na sviečky by mal odrážať váš osobný štýl a účel sviečok. Či už hľadáte nádoby na pokojné večery, osvetlenie osláv, alebo jednoducho ako súčasť vášho interiérového dizajnu, existuje nespočetne veľa možností, ktoré zapadnú do vášho priestoru a životného štýlu. Nádoba na sviečky nielenže zvyšuje bezpečnosť a trvanlivosť sviečky, ale taktiež pridáva estetickú hodnotu, ktorá môže zmeniť celú atmosféru miestnosti.

Nádoby na sviečky zo skla hrajú prím

Sklenené nádoby na sviečky sú obzvlášť populárne vďaka svojej elegantnej prezentácii a schopnosti rozptýliť svetlo na jemnejšie, mäkšie tóny. Transparentné sklo umožňuje plné zobrazenie plameňa, čo vytvára pokojnú a meditatívnu atmosféru. Väčšie poháre na sviečky sú vďaka svojmu ťažšiemu a stabilnejšiemu dizajnu ideálne pre rozmernejšie sviečky a môžu byť použité aj ako dekoratívne prvky bez ohľadu na to, či je sviečka zapálená alebo nie.

Poháre na sviečky s viečkom: Zachovajte arómu aj kvalitu

Poháre na sviečky s viečkom pridávajú ďalší rozmer praktickosti. Viečka chránia vosk pred prachom a nečistotami a tiež pomáhajú zachovať arómu pri vonných sviečkach. Po vyhorení sviečky môže byť pohár s viečkom navyše opätovne použitý na uchovanie malých predmetov alebo ako dekorácia.

i

O krok vpred: Výroba sviečok svojpomocne

Pre tých, ktorí preferujú vytvárať svoje vlastné sviečky, sú nevyhnutné formy na sviečky a vosk na sviečky. Formy určujú tvar a veľkosť sviečky, zatiaľ čo vosk je základom, ktorý udržuje esenciu a farbu. Silikónová forma na sviečky je obzvlášť obľúbená, pretože je flexibilná, čo uľahčuje vybratie sviečky, a môže byť použitá na vytváranie rôznych tvarov a dizajnov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
YANKEE CANDLE, malý tanier Pink/Green (ø 7 cm)
Príslušenstvo k sviečkam – tanier pod sviečku
Kúpiť s kódom ALZADNI30 4,48 €
6,40 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SVI2493

Nádoby na sviečky

V kategórii Nádoby na sviečky máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Nádoby na sviečky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné nádoby na sviečky
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií