Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

NIVEA MEN Protect bag

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Protect bag
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: gél na holenie, balzam po holení, guľôčkový antiperspirant a balzam na pery - 7,40 €/100 ml
Kód:  VBAL7974 Produktové číslo:  9005800349039 Stránky výrobcu

NIVEA MEN Protect bag

Darčeková kozmetická súprava NIVEA MEN Protect bag je určená pre každého muža, ktorý svojmu telu rád dopraje kvalitnú starostlivosť. Súprava obsahuje balzam po holení, gél na holenie, guľôčkový antiperspirant a balzam na pery. NIVEA MEN Protec & Care balzam po holení je pánsky kozmetický prípravok na uvoľnením a hydratáciu pleti po holení. Nemastné zloženie so špeciálnymi hydratačnými zložkami sa rýchlo vstrebáva a navyše obsahuje vitamín E a provitamín B5. Je vhodný najmä pre mužov s napnutou a suchou, alebo mierne podráždenou pleťou po holení. Gél na holenie NIVEA MEN Protect & Care Moisturising Shaving gél má vďaka obsahu vitamínu E a aloe vera hydratačné a upokojujúce schopnosti. Technológia Ultra Glide zlepšuje kĺzanie holiaceho strojčeka po pokožke a zabraňuje tak nežiaducemu podráždeníu, alebo porezaniu. Guľôčkový antiperspirant NIVEA MEN Protect & Care vás účinne chráni pred potením a nežiaducim zápachom až na 48 hodín. Rýchlo sa vstrebáva, má mužne osviežujúcu vôňu a je extrémne ohľaduplný k pokožke podpazušia. Balzam na pery LABELLO MEN Active je jedinečný balzam na pery pre mužov s OF15 proti škodlivému UVA/UVB žiareniu. Zdravé pery hydratuje a chráni, u poškodených navyše prispieva k hojeniu. Kozmetická darčeková súprava NIVEA MEN Protect bag poteší každého muža, ktorý sa vyhýba experimentom a rád sa o seba stará.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy NIVEA MEN Protect bag

  • Darčeková kozmetická súprava NIVEA MEN Protect bag je určená pre každého muža, ktorý svojmu telu rád dopraje kvalitnú starostlivosť
  • Súprava obsahuje balzam po holení, gél na holenie, guľôčkový antiperspirant a balzam na pery
  • Balzam po holení NIVEA MEN Protect & Care je určený na uvoľnenie a hydratáciu pleti po holení, rýchlo sa vstrebáva a upokojuje podráždenú pokožku
  • Gél na holenie NIVEA MEN Protect & Care má hydratačné a upokojujúce schopnosti
  • Technológia Ultra Glide v géli na holenie zlepšuje kĺzanie holiaceho strojčeka po pokožke a zabraňuje tak nechcenému podráždeniu, či porezaniu
  • Guľôčkový antiperspirant NIVEA MEN Protect & Care vás účinne chráni pred potením a nežiaducim zápachom až na 48 hodín
  • Balzam na pery LABELLO MEN Active s ochranou proti škodlivému UV žiareniu chráni a hydratuje zdravé pery, u poškodených pier sa postará o zahojenie
  • Kozmetická darčeková súprava NIVEA MEN Protect bag poteší každého muža, ktorý sa vyhýba experimentovaniu a rád sa o seba stará

Darčeková kozmetická súprava NIVEA MEN Protect bag obsahuje:
Balzam po holení NIVEA MEN Protect & Care After Shave Balm 100 ml
Gél na holenie NIVEA MEN Protect & Care Moisturising Shaving Gel 200 ml
Guľôčkový antiperspirant NIVEA MEN Protect & Care 50 ml
Balzam na pery pre mužov LABELLO MEN Active 4,8 g

Použitie balzamu po holení NIVEA MEN Protect & Care After Shave Balm:
Naneste balzam po holení NIVEA MEN rovnomerne na oholenú tvár a krk. Vynechajte oblasť okolo očí.

Použitie gélu na holenie NIVEA MEN Protect & Care Moisturising Shaving Gel:
Gél na holenie NIVEA MEN Protect & Care aplikujte na čistú a navlhčenú pleť. Následne gél dôkladne rozotrite po tvári a krku, ohoľte a dôkladne opláchnite.

Použitie guľôčkového antiperspirantu NIVEA MEN Protect & Care:
Aplikujte antiperspirant NIVEA MEN Protect & Care na čistú a suchú pokožku podpazušia. Následne nechajte dôkladne zaschnúť.


Zloženie

Balzam po holení:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerín, Fosforečnan diškrobový, Etylhexyl Cocoate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Dimethicone, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.

Gél na holenie:
Aqua, Palmitic acid, Triethanolamín, Oleth-20, izopentán, Glycerín, Izopropylpalmitát, Panthenol, Aloe barbadensis leaf juice powder, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropylmetylcelulóza, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 glyceryl isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone olamine, BHT, Limonene, Linalool, Parfum, CI 42053.

antiperspirant:
Aqua, Chlorohydrát hliníka, PPG-15 stearyléter, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Glycerín, Panthenol, Oktyldodekanol, Olej Persea Gratissima, Trisodium EDTA, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol.

Balzam na pery:
Cera microcristallina, Oktyldodekanol, Ricinus communis seed oil, Caprylic/capric triglyceride, Cetyl palmitate, Hydrogenovaný polydecén, Etylhexyl methoxycinnamate, Myristyl myristate, Polyglyceryl-3 diisostearate, Cetearyl alcohol, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Polyacyladipate-2, Butyl methoxydibenzoylmethane, C20-40 alkyl Stearate, Octocrylene, Copernicia Cerifera cera, Maslo Butyrospermum parkii, Panthenol, Humulus lupulus extract, Bisabolol, Glyceryl Glucoside, Glycerín, Voda, Cera alba, Propylene glycol, BHT, CI 77891.

Parametre a špecifikácia

Objem
350 ml Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy, Na holenie Hotovo!

Objem

Objem
350 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy, Na holenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA MEN Protect bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Protect bag . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA MEN Protect bag.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií