Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Opaľovacie prípravky

NIVEA Paradise Mood box

Zobraziť katalóg
NIVEA Paradise Mood box
3,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchový gél, sprej a odličovač očí - 1,31 €/100 ml
Kód:  VBAL7960 Produktové číslo:  9005800348834 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Paradise Mood box

Potešte svojich blízkych darčekovou súpravou NIVEA Paradise Mood box plnou ošetrujúcej kozmetiky. Vnútri nájdete sprchový gél Fresh Blends Raspberry, antiperspirant Floral Paradise a dvojfázový odličovač očí a make upu. Sprchový gél pokožku osvieži a prepožičia jej šťavnatú malinovú vôňu. Navyše obsahuje 90 % ingrediencií prírodného pôvodu. Antiperspirant ochráni pokožku pred potom a nepríjemným zápachom na 48 hodín a zanechá ju hebkú ako zamat. Dvojfázový odličovač sa okrem odstránenia make upu a nečistôt stará i o mihalnice a očné okolie. Poradí si s vodoodolnou maskarou a je vhodný na citlivú pleť. Kozmetickú súpravu NIVEA Paradise Mood box ocení každá žena.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpúravy NIVEA Paradise Mood box

  • Darčeková súprava NIVEA Paradise Mood box poteší vašich blízkych
  • Vnútri nájdete sprchový gél, antiperspirant a dvojfázový odličovač
  • Sprchový gél Fresh Blends Raspberry obsahuje 90 % prírodných ingrediencií
  • Antiperspirant Floral Paradise chráni pokožku pred potom a zápachom
  • Dvojfázový odličovač očí a make upu si poradí i s vodoodolnou maskarou
  • Kozmetickú súpravu NIVEA Paradise Mood ocení každá žena

Antiperspirant Floral Paradise

Varovanie:
Nebezpečenstvo: Extrémne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa, alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte, alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám vyšším ako 50 °C/122 °F. Do odpadu vhadzujte len celkom vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nestriekajte do očí. Nepoužívajte na poranenú, či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácie a priameho vdýchnutia. Uchovávajte mimo dosahu detí.


V darčekovej súprave nájdete:

  • Sprchový gél Fresh Blends Raspberry (300 ml)
  • Antiperspirant v spreji Floral Paradise (150 ml)
  • Dvojfázový odličovač očí a make upu (125 ml)

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rubus idaeus Juice, Vaccinium myrtillus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycerín, Citric Acid, Glycol Distearate, Laureth-4, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate SE, Sodium Polynapthalenesulfonate, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, TrisodiumEDTA, Phenoxyethanol, PotassiumSorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerín, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Parfum, CI 12490.

antiperspirant:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Chlorohydrát hliníka, Izopropylpalmitát, Glycyrrhiza glabra Root Extract, Hydrolyzed Pearl, Sodium Ascorbyl Phosphate ,, Olej Persea Gratissima, Oktyldodekanol, Tocopheryl Acetate, Disteardimonium hektorit, Dimethicone, Uhličitan propylénu, Dimethiconol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, Parfum. Neobsahuje Alkohol (etylalkohol).

Dvojfázový odličovač očí a make-upu:
Aqua, Izododekán, Izopropylpalmitát, Dimethicone, Sodium Ascorbyl Phosphate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium EDTA, Benzetonium Chloride, Phenoxyethanol, CI 16035.


Parametre a špecifikácia

Objem
525 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Odličovač očí a make-upu, Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
525 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Odličovač očí a make-upu, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Paradise Mood box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Paradise Mood box . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Paradise Mood doboz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií