AlzaPlus+ děti Aplikace

NIVEA Q10 Firming Care bag

Zobraziť katalóg
NIVEA Q10 Firming Care bag
4,0 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: telové mlieko 400ml, sprchový gél 250ml, guľôčkový antiperspirant - 2,41 €/100 ml
Kód:  VBAL7956 Produktové číslo:  9005800348780 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Q10 Firming Care bag

Hľadáte darček pre vašich blízkych? Darujte im všetko, čo potrebujú na spevnenie a rozmaznávanie svojej pokožky v kozmetickej súprave NIVEA Q10 Firming Care bag. Vnútri nájdete spevňujúce telové mlieko Q10, sprchový gél Apricot a guľôčkový antiperspirant B & W Invisible Ultimate Impact. Telové mlieko s koenzýmom Q10 a vitamínom C zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky už za 10 dní. Sprchový gél s olejom z jadier marhule nielen ošetruje, ale aj božsky vonia. Guľôčkový antiperspirant predstavuje praktického pomocníka v boji proti poteniu aj za krásnu pokožku. Darčekovú súpravu NIVEA Q10 Firming Care bag dostanete, v praktickej taštičke.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy NIVEA Q10 Firming Care bag

  • Darčeková súprava NIVEA Q10 Firming Care bag slúži na spevnenie a rozmaznávanie pokožky
  • Vnútri nájdete telové mlieko, sprchový gél a guľôčkový antiperspirant
  • Telové mlieko s koenzýmom Q10 zvyšuje pevnosť pokožky
  • Sprchový gél s olejom z jadier marhule ošetruje a božsky vonia
  • Guľôčkový antiperspirant bojuje proti poteniu a za krásnu pokožku
  • Kozmetickú súpravu NIVEA Q10 Firming Care bag dostanete v praktickej taštičke

Antiperspirant B & W Invisible Ultimate Impact

Varovanie: 
Nebezpečenstvo: Extrémne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa, alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte, alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám vyšším ako 50 °C/122 °F. Do odpadu vhadzujte len celkom vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nestriekajte do očí. Nepoužívajte na poranenú, či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácii a priameho vdýchnutia. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Darčeková súprava obsahuje: 

  • Spevňujúce telové mlieko Q10 s vitamínom C (400 ml)
  • Sprchový gél Apricot & Apricot Seed Oil (250 ml)
  • Guľôčkový antiperspirant B & W Invisible Ultimate Impact (50 ml)

Zloženie

Telové mlieko:
Aqua, Glycerín, Izopropylpalmitát, Alcohol denat., Glyceryl Stearate SE, Glyceryl stearate, Ubiquinone, Sodium askorbyl, Phosphate, Maslo Butyrospermum parkii, C12-15 alkylbenzoát, Dimethicone, Cetearylsulfát sodný, Carbomer, Sodium hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Parfum.

Sprchový gél:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Olej z jadier Prunus armeniaca, Glycerín, Sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-3 distearate, Citric acid, PEG-200 hydrogenated glyceryl Palmae, Sodium benzoate, Limonene, Linalool, Geraniol.

Antiperspirant:
Aqua, Chlorohydrát hliníka, Isoceteth-20, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Parfum, Laureth-7 citrát, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG-150 Distearát, Dilauryl Thiodipropionate, Penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol, Dilauryl Thiodipropionate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol.
Neobsahuje alkohol (etylalkohol).

Parametre a špecifikácia

Objem
700 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
700 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Q10 Firming Care bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Q10 Firming Care bag . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Q10 feszesítő ápoló tasak.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií