AlzaPlus+ drogerie PET

Opaľovacie maslá

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Ochranný faktor
25 SPF
(1)
30 SPF
(1)
Objem
25 ml
200 ml
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Opaľovacie maslá sú obľúbenými prípravkami na hnedé a zdravé opálenie. Obsahujú prírodné zložky ako napríklad arganový či kokosový olej, ktoré zaistia vždy hydratovanú pokožku. Navyše dopomáhajú aj k rýchlejšiemu a dlhodobejšiemu opáleniu. Ako vybrať to najlepšie opaľovacie maslo?

Pokračovať

Aké výhody má opaľovacie maslo?

Opaľovacie maslo je v poslednej dobe veľmi obľúbené, pretože poskytuje množstvo výhod.

  • Dobre premasťuje a hydratuje pokožku.
  • Ľahko sa rozotiera a nezanecháva mapy.
  • Obsahuje prírodné zložky.
  • Pomáha rýchlejšiemu zhnednutiu pokožky.
  • Napomáha udržať opálenie dlhšie.

Vyberte si maslo na opaľovanie so správnym ochranným faktorom

Maslo na opaľovanie vyberajte podľa SPF čiže Sun Protection Factor, ktorý udáva stupeň ochrany pred UVB žiarením. Čím je jeho číslo vyššie, tým viac chráni pokožku. Maslo na opaľovanie sa vyrába iba v rozmedzí od 0 do 25 SPF. Nie je teda vhodné pre deti či pre osoby s citlivou a svetlou pokožkou.

Opaľovacie maslo môžeme napríklad použiť na nepriamom slnku alebo keď je zamračené. Dlhšiemu opaľovaniu by ste sa mali vyhnúť.

Najlepšie opaľovanie maslo obsahuje množstvo zložiek

Najlepšie opaľovanie maslo najčastejšie disponuje arganovým olejom, ktorý obsahuje vitamín E a kyselinu ferulovú. Tieto zložky pokožku hydratujú a taktiež pomáhajú pri spálení pokožky. Niektoré maslá na opaľovanie obsahujú aj kokosový olej, ktorý má sám o sebe ochranný faktor.

i

Opaľovacie maslo tiež často obsahuje betakarotén, ktorý sa do neho pridáva kvôli hnedému sfarbeniu, a tak bude pokožka hnedšia.

Ako správne použiť maslo na opaľovanie?

Maslo na opaľovanie by ste mali rovnomerne rozotrieť na miesta vystavené slnku minimálne 15 minút vopred. Tieto prípravky sa veľmi ľahko rozotierajú, nemusíte sa tak báť, že vám na pokožke zostane silná vrstva krému. Opaľovacie maslo je navyše vodoodolné.

Stále neviete, aké vybrať opaľovacie maslo? Recenzie vám môžu pomôcť. Prečítať si tiež môžete náš článok Ako sa správne opaľovať.

Chcete rýchlo nachytať bronz? Opaľovacie maslo na rýchle zhnednutie vám pomôže

Pre rýchlejšie opálenie a dokonalý bronz môžete zvoliť opaľovacie maslo s arganovým olejom pre rýchle zhnednutie. Ak chcete zažiariť, môžete si vybrať maslo s trblietavým efektom.

i

Maslo na opaľovanie sa vyrába vo viacerých veľkostiach. Pri natieraní vám však stačí malé množstvo. Najčastejšie ho tak nájdete v 150 ml alebo 200 ml balení.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
1,0
Záhir Maslo na opaľovanie s argánovým olejom SPF30 25 ml
Maslo na opaľovanie – ochranný faktor 30, prírodné, na problematickú pokožku, objem 25ml - 172 €/1 l
4,30 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0107
1,0
Záhir Opaľovacie maslo s argánovým olejom SPF30 200 ml
Maslo na opaľovanie – ochranný faktor 25, prírodné, objem 200ml - 87,80 €/1 l
17,56 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0108
Pripravte sa na leto s opaľovacími prípravkami ASTRID SUN Chcete vašu pokožku ochrániť pred škodlivým UVA, UVB, IR žiarením a viditeľným svetlom? Opaľovacie prípravky Astrid Sun poskytnú vašej pleti maximálnu možnú ochranu. Česká značka Astrid vyrába kvalitné opaľovacie prípravky a prostriedky po opaľovaní pre celú rodinu.

Opaľovacie maslá

V kategórii Opaľovacie maslá máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Opaľovacie maslá – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné opaľovacie maslá Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie opaľovacie maslá Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie opaľovacie maslá Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii opaľovacie maslá recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií