AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PANIER DES SENS Rose Gift Set

Zobraziť katalóg
PANIER DES SENS Rose Gift Set
Darčeková sada – obsahuje: Parfumovaná voda EDP 50 ml + Telové mlieko 50 ml
Kód:  KSDS1006 Produktové číslo:  3760062887793
PANIER DES SENS Rose Gift Set Predaj skončil

PANIER DES SENS Rose Gift Set

Luxusná súprava kozmetiky, ktorá je perfektná ako darček, alebo si ju môžete kúpiť len tak pre radosť. Skladá sa z parfumovanej vody a telového mlieka, ktoré spája romantická a ženská vôňa ruží. Parfumová voda má nadčasovú kvetinovú vôňu, ktorá sa stane vaším obľúbeným spoločníkom pre každý deň. Telové mlieko tiež vonia po ružiach, a navyše vďaka starostlivo premyslenému zloženiu zanechá vašu pokožku hebkú a hydratovanú, bez mastného povlaku.

Kľúčové vlastnosti súpravy Panier des Sens Rose Gift Set

  • Telové mlieko a parfumová voda
  • Kozmetická súprava s vôňou ruží
  • Luxusná darčeková súprava
  • Parfum s romantickou kvetinovou vôňou
  • Telové mlieko s obsahom hroznového oleja a bambuckého masla
  • Netestované na zvieratách
  • Telové mlieko hydratuje a rýchlo sa vstrebáva

Kvalitná a šetrná kozmetika

Telové mlieko Panier des Sens neobsahuje parabény, ftaláty ani silikóny. Naopak, v ňom nájdete kvalitné prírodné látky, ako je bambucké maslo, hroznový olej a esenciálne oleje. Telové mlieko vám tak poskytne dokonalú starostlivosť bez obáv z alergických reakcíí, ktoré môžu spôsobovať chemické konzervanty. Milovníčky zvierat potom určite poteší, že žiadny z produktov v tejto súprave nebol testovaný na zvieratách.

Zloženie produktov z kozmetickej súpravy

Zloženie vône parfumovej vody:
hlava: konvalinka
srdce: ruža, fialka
základ: cédrové drevo, broskyňa

Parfumová voda INCI:
Alcohol denat. sd alcohol 39-c, aqua/water, parfum, ci 19140, ci 42090, ci 17200, rosa damascena flower oil, essential oils, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, hexylcinnamal, linalool, alpha-Isomethyl ionone, benzyl salicylate, limonene, Hydroxycitronellal

Telové mlieko INCI:
Aqua (water), Butyrospermum parkii (shea) butter, glyceryl Stearate, Vitis vinifera (grape) seed oil, glycerín, benzyl alcohol, Ceteareth-20, parfum (fragrance), Olea europaea (olive) fruit oil, cetheareth-12, cetyl palmitate, cetearyl alcohol, carbomer, trietanolamín, chlorophenisin, alantoín, decyl Oleate, ethylhexylglycerin, tocopherol (mixed), Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Tetrasodium Glutamate diacetate, sodium hydroxide, rosa damascena flower oil

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PANIER DES SENS Rose Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANIER DES SENS Rose Gift Set.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií