AlzaPlus+ děti Opaľovacie prípravky

Pleva Medové mydlo s levanduľou 90 g

Zobraziť katalóg
Pleva Medové mydlo s levanduľou 90 g
Tuhé mydlo – dámske, na všetky typy pleti, hydratačný, regeneračný a zjemňujúci účinok, prírodné zloženie, hmotnosť 90g - 65,78 €/1 kg
5,92 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DRGaaa0648
Pleva Medové mydlo s levanduľou 90 g 5,92 € Momentálne nedostupné

Pleva Medové mydlo s levanduľou 90 g

Tuhé mydlá sú stálicou medzi každodennou hygienou. Tuhé mydlo Pleva je zložením priateľské ku všetkým druhom pokožky. Je nabité poctivými ingredienciami zo sveta prírody. Medzi jeho prednosti patrí hydratačný, regeneračný a zjemňujúci účinok. Za skvelými účinkami tohto tuhého mydla stojí kokosový olej, levanduľa a olivový olej. Jedinečnú starostlivosť zaistia prírodné oleje, ktoré sú v mydle obsiahnuté. S pravidelnou starostlivosťou a hygienou vám pomôže tuhé mydlo Pleva.

Hlavné prednosti tuhého mydla Pleva Medové mydlo s levanduľou 90 g

  • Tuhé mydlo Pleva zaručí čistotu vašich rúk
  • Jednoduchá aplikácia
  • Doplnené o hydratačný, regeneračný a zjemňujúci účinok
  • Je nabité poctivými, prírodnými ingredienciami
  • Ideálny prípravok najmä pre ženy
  • Levanduľový rad

Zloženie

Olea Europaea Fruit Oil (Olivový olej), Aqua (voda, rozpouštědlo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Sodium Hydroxide (zmýdelňuje tuky - bez něho by mýdlo nevzniklo), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Ricinus Communis Seed Oil (ricinový olej), Linum Usitatissimum Seed Oil (lněný olej), Lavandula Angustifolia Oil (esenciální levandulový olej), Mel (med), Cera Alba (včelí vosk), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarýnový extrakt), Lavandula Angustifolia Flower (květ levandule)

Poznámka:
» Všetky tuhé mydlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pleva Medové mydlo s levanduľou 90 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pleva Medové mýdlo s levandulí 90 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií