Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

REXONA Aloe Duopack

Zobraziť katalóg
REXONA Aloe Duopack
Kozmetická sada – obsahuje: Rexona Aloe Fresh sprchový gél 250ml + Rexona Aloe Vera antiperspirant sprej 150ml
Kód:  SG441 Produktové číslo:  8584057006533 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REXONA Aloe Duopack

Odštartujte deň čo najlepším spôsobom. Skúste začať sprchou s gélom Rexona Aloe Fresh, ktorý vás hneď ráno naštartuje a dodá vám potrebnú energiu. Mentol a aloe vera, ktoré gél obsahuje, vás osviežia a budete tak pripravení do nového dňa plného výziev. Po ruke majte tiež antiperspirant v spreji Rexona Aloe Vera, ktorý zabráni poteniu a prípadnému telesnému zápachu. Už sa nemusíte obmedzovať vo vašich aktivitách a báť sa mokrého prepoteného oblečenia. So súpravou Rexona Aloe Duopack sa môžete do všetkého pustiť zo všetkých síl.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Rexona Aloe Duopack

  • Kozmetická súprava je určená pre ženy
  • Gél je vhodný na ranné osvieženie
  • Rexona sprchový gél obsahuje mentol a aloe vera
  • Produkt je možné kombinovať s antiperspirantom
  • Antiperspirant je mimoriadne účinný proti zápachu a tvorbe potu
  • Sprej je veľmi šetrný k pokožke v podpazuší
  • Technológia antiperspirantu MotionSense – čím viac pohybu, tým vyššia účinnosť
  • Sprej neobsahuje alkohol
  • Antiperspirant má anatomické tvarovanie pre pohodlnú aplikáciu

Dobite energiu hneď ráno s gélom Rexona

So sprchovým gélom Rexona Aloe Fresh nebude ranné prebudenie už nikdy problém. Zažite maximálne ranné osvieženie, ktoré tento sprchový gél značky Rexona ponúka. Tento sprchový gél je navrhnutý tak, aby vám dodal silu a energiu už počas vašej rannej sprchy. Hlavnými zložkami tohto gélu Rexona sú mentol a aloe vera, ktoré vás ihneď rozhýbu a príjemne prebudia. Sprchový gél Aloe Fresh je vhodný pre ženy.

Hlavné zložky:
Mentol a aloe vera ponúkajú maximálne osvieženie pre váš deň.

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na navlhčenú pokožku, potom umyte vaše telo a po umytí gélom ho dôkladne opláchnite. V prípade kontaktu gélu s očami ich okamžite vypláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, SodiumLaureth Sulfate, AloeBarbadensis Leaf Juice, Benzophenome-4, Citric Acid, Cocomide MEA, Disodium EDTA, Glycerin, Menthol, Parfum, PPG 6, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium sulfate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090

S potením je koniec

Mimoriadne účinný antiperspirant – deodorant v spreji z radu Rexona SkinCare. Perfektne chráni proti nadmernému poteniu i zápachu. Deodorant poskytuje sviežu vôňu a je veľmi šetrný k pokožke. Vďaka patentovanej technológii MotionSense reaguje priamo na pohyb, takže funguje tým intenzívnejšie, čím viac ste v pohybe.

Aplikácia:
Aplikujte denne na pokožku v podpazuší. Ak získate pocit slabnutia účinku, jednoducho aplikáciu opakujte. Vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene

Balenie obsahuje:
1 sprchový gél Rexona Aloe Fresh (250 ml)
1 antiperspirant v spreji Rexona Aloe Vera (150 ml)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Musí se koupit 2 ks, ale nerozumím tomu co dostanu za 120Kč, 2 nebo 4 výrobky?

Diskusia a poradňa k REXONA Aloe Duopack
Príslušenstvo pre REXONA Aloe Duopack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Aloe Duopack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií