Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

REXONA Black+White darčeková kazeta Invisible s vakom na chrbát

Zobraziť katalóg
REXONA Black+White darčeková kazeta Invisible s vakom na chrbát
5 1 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Rexona aerosól Invisible Black + White 150ml + Rexona sprchový gél Tropical Power 250ml + Vak na chrbát
Kód:  VBAL0272 Produktové číslo:  8714100495438 Stránky výrobcu
REXONA Black+White darčeková kazeta Invisible s vakom na chrbát Predaj skončil

REXONA Black+White darčeková kazeta Invisible s vakom na chrbát

Darčeková sada prípravkov REXONA Black + White vás vďaka inovatívnej technológii Motionsense zahalí pocitom čistoty a sviežosti, ktorá vydrží po celý deň! Sada obsahuje dámsky antiperspirant v spreji, sprchový gél a športový vak na chrbát. 

Hlavné vlastnosti darčekovej sady REXONA Black + White

  • Sada 2 prípravkov REXONA Black + White pre aktívny deň
  • Vrátane športového vaku na chrbát
  • Prípravky pre starostlivosť o ženské telo
  • Inovatívne technológie Motionsense pre sviežu vôňu, ktorá vydrží

Antiperspirant Invisible Black + White

Dámsky antiperspirant v spreji REXONA Invisible Black + White poskytuje až 48-hodinovú ochranu proti nežiaducemu poteniu a zápachu. Patentovaná technológia Motionsense reaguje priamo na pohyb vďaka unikátnemu systému mikrokapsúl. Tie sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú vo vzdušnú, sviežu vôňu a ničia pot i zápach. Antiperspirant Invisible navyše minimalizuje vznik bielych či žltých škvŕn na oblečení. Uži si deň naplno s antiperspirantom Black + White!

Aplikácia:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Aplikujte denne priamo na pokožku podpazušia zo vzdialenosti najmenej 15 cm.

Zloženie:
Bután, Izobután, Propane, CYCLOPENTASILOXANE, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Sprchový gél Tropical Power

Dámsky sprchový gél REXONA Tropical Power vás zaplaví vôňou tropického ovocia a nakopne sviežosťou po náročnom, aktívnom dni! Rozmaznáva vašu pokožku bohatou a veľmi jemnou penou, ktorá osvieži telo i myseľ a odstráni všetky nečistoty. Vhodné pre každodenné použitie. 

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na mokrú pokožku tela a napeňte. Potom dôkladne opláchnite.  

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Sine ADIP Lac, Bisabolol, Fragaria ananassa Fruit Juice, Prunus Cerasus Juice, Rubus fruticosus Juice, Rubus idaeus Juice, Vaccinium myrtillus Fruit Juice, Parfum, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium lactate, Propylene Glycol, polyquaternium-7, Trideceth-9, Sodium Benzoate

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Black+White darčeková kazeta Invisible s vakom na chrbát Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Black+White dárková kazeta Invisible s vakem na záda.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií