Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspirant v spreji 100 ml

Zobraziť katalóg
Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspirant v spreji 100 ml
Antiperspirant – dámsky, v spreji, pre všetky typy pokožky, svieža vôňa, ochranný, nezanecháva škvrny, objem 100ml - 42,40 €/1 l
Kód:  KSTE1081 Produktové číslo:  59082880 Stránky výrobcu
Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspirant v spreji 100 ml Predaj skončil

Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspirant v spreji 100 ml

Rexona Maximum Protection Clean Scent je antiperspirant pre ženy s najmodernejšou technológiou v boji proti potu a zápachu. Každý z nás sa potí a niektorí viac, než iní. Rad antiperspirantov Rexona Maximum Protection je až trikrát účinnejší a vďaka inovatívnej technológii Rexona Defense + vám poskytne ochranu až na 96 hodín. Kvetinová aróma jazmínu snúbiaca sa s ovocnými tónmi korunuje pižmovému základu prepríjemnú čistú vôňu, ktorá vás bude sprevádzať celým dňom. Nedovoľte, aby vás silné potenie obmedzovalo vo vašom každodennom živote a vyskúšajte náš najúčinnejší antiperspirant na vlastnej koži.

Hlavné prednosti antiperspirantu Rexona Maximum Protection Clean Scent Spray

  • Prelomová technológia Rexona Defense + chráni pred potením až 96 hodín
  • Príjemná čistá vôňa antiperspirantu Rexona Clean Scent vás bude sprevádzať celým dňom
  • Rexona Maximum Protection poskytuje až trikrát účinnejšiu ochranu proti poteniu

Zloženie:
Butane Isobutane Cyclopentasiloxane Propane Aluminum sesquichlorohydrate Glycine PPG-14 butyl ether Parfum Calcium chloride Disteardimonium hectorite BHT Propylene carbonate Dimethiconol Caprylic/capric triglyceride Sodium starch octenylsuccinate Maltodextrin Hydrated silica Hydrolysed corn starch octenylsuccinate Gelatin crosspolymer Aqua Sodium benzoate Silica Cellulose gum Alpha-isomethylionone Benzyl alcohol Benzyl salicylate Citral Citronellol Hexyl cinnamal Limonene Linalool

Použitie:
Antiperspirant v spreji môžete aplikovať denne na čisté a suché podpazušie. Nepoužívať na podráždenú alebo poškodenú pokožku. Pokiaľ dôjde k podráždeniu prestaňte používať.


Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Typ pokožky
Na všetky typy pokožky Hotovo!
Typ pokožky
Všetky typy Hotovo!
Vôňa
Svieža Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: REXONA MaxPro 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspirant v spreji 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspirant ve spreji 100ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rexona Maximum Protection Clean Scent Izzadásgátló spray 100 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií