AP+ nový vizuál PET

RIO-NULT

Zobraziť katalóg
RIO-NULT
Manikúra a pedikúra – prúžkovací štetec, vejárový štetec, plochý štetec, šikmý plochý štetec, uhlový detailný štetec, detailný štetec, veľký bodkovač, stredný bodkovač, malý bodkovač, duálna aplikačná tyčinka, tyčinka na kožičku, detailné pero, tenký štetec, hubka, holografické nechtové fólie, ozdobné nechtové fólie, prúžkovacie pásky 3×, hviezdičková doštička na pečiatky, doštička na pečiatky s ovocím, obrúsky, pečiatka, kamienky s ovocím, kamienky, perličky, dúhové trblietky, modrozelené trblietky, hviezdičkové trblietky, tégliky s flitrami, biely lak, červený lak, zelený lak, strieborný lak, lak 2v1, lepidlo na nechtové fólie
Kód:  RIONU001 Produktové číslo:  RIO-NULT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO-NULT

Nádherný a jedinečný dizajn vašich nechtov vám zaistí súprava na pedikúru a manikúru RIO-NULT. Veľká súprava na tvorbu detailov na nechtoch obsahuje všetko, čo na takúto činnosť potrebujete. Aplikujte farebné variácie podľa svojich predstáv, pred aplikáciou na nechty odporúčame techniku precvičiť na kuse papiera. Pri práci so súpravou štetcov používajte paletu alebo iný povrch, kde si môžete pripraviť a miešať farby svojich lakov. Vytvorte si v príjemnom domácom prostredí malý profesionálny salón na úpravu nechtov, so súpravou RIO-NULT to bude ľahké!

Čo balenie RIO-NULT obsahuje

  • Štetce na nechty a bodkovacie nástroje
  • Hubku
  • Doštičky na pečiatky, pečiatku a tampón
  • Fólie na nechty
  • Stripovaciu pásku
  • Čierne nechtové pero
  • 3D Nail Art príslušenstvo vrátane korálok, rôznych leskov a drahokamov
  • Laky na nechty a leštidlo 2 v 1

Podrobný zoznam:
Prúžkovací štetec, vejárový štetec, plochý štetec, šikmý plochý štetec, uhlový detailný štetec, detailný štetec, veľký bodkovač, stredný bodkovač, malý bodkovač, duálna aplikačná tyčinka, tyčinka na kožičku, detailné pero, tenký štetec, hubka, holografické nechtové fólie, ozdobné nechtové fólie, prúžkovacie pásky 3×, hviezdičková doštička na pečiatky, doštička na pečiatky s ovocím, obrúsky, pečiatka, kamienky s ovocím, kamienky, perličky, dúhové trblietky, modrozelené trblietky, hviezdičkové trblietky, tégliky s flitrami, biely lak, červený lak, zelený lak , strieborný lak, lak 2 v 1, lepidlo na nechtové fólie.

 

 
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO-NULT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO-NULT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO-NULT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO-NULT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií