AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Saloos Exkluzive – Granátové jablko (119 ml)

Zobraziť katalóg
Saloos Exkluzive – Granátové jablko (119 ml)
5 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: telový a masážny olej, balzam na pery a balzam z granátového jablka - 15,04 €/100 ml
Variant
Kód:  KSDS1512 Produktové číslo:  8594031327332 Stránky výrobcu
Saloos Exkluzive – Granátové jablko (119 ml) Predaj skončil

Saloos Exkluzive – Granátové jablko (119 ml)

Doprajte sebe či svojim blízkym starostlivosť o telo s darčekovou sadou SALOOS Granátové jablko – Exkluzive. Sada obsahuje telový a masážny olej, balzam na pery a balzam granátové jablko. Telový a masážny olej granátové jablko chráni pokožku pred voľnými radikálmi a regeneruje ju. Po použití balzamu SALOOS granátové jablko bude vaša pokožka krásne voňavá a hydratovaná. Vyživujúci balzam na pery SALOOS má hojivé účinky. Vďaka nemu budú vaše pery upokojené. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady SALOOS Granátové jablko – Exkluzive

  • SALOOS telový a masážny olej granátové jablko hydratuje a regeneruje pokožku
  • Chráni pokožku pred voľnými radikálmi
  • Balzam SALOOS granátové jablko je vhodný pre zrelú pleť
  • Balzam na pery chráni ústa pred popraskaním a vznikom kútikov
  • Sada je vhodná ako darček

SALOOS telový a masážny olej granátové jablko

Vedeli ste, že granátové jablko je brané ako afrodiziakum? Jeho extrakty podporujú dlhovekosť a zmyselnosť. Výťažky z granátového jablka majú citrusový nádych, telu dodávajú potrebnú energiu a hydratáciu. Zároveň pokožku chránia pred voľnými radikálmi a regenerujú ju.

Použitie:
Primerané množstvo oleja pravidelne jemne vmasírujte do pokožky a nechajte vstrebať. Účinky oleja podporíte dôkladnou masážou. Postupujte krúživými pohybmi smerom k stredu tela.

SALOOS Bio Karité balzam granátové jablko

Balzam s granátovým jablkom je vhodný najmä pre zrelú pleť. Možno ho nanášať na tvár aj celé telo. V zložení nájdete bio bambucké maslo a prírodné vosky, ktoré spomaľujú proces prirodzeného starnutia pokožky. Naopak pomáhajú k prispeniu zachovania pevnosti pokožky. Po použití balzamu SALOOS bude vaša pokožka hebká, hydratovaná a jemná.

SALOOS Bio Karité balzam na pery

Hľadáte parťáka na zimu, ktorý vás uchráni pred popraskanými perami? Potom ste ho práve našli! Vyživujúci balzam na pery SALOOS regeneruje a zvláčňuje citlivú pokožku pier, chráni ich pred popraskaním a vznikom kútikov. Balzam obsahuje rakytník rešetliakový, ktorý má hojivé účinky, vďaka nemu budú vaše pery rýchlo uzdravené a upokojené. Balzam na pery má vôňu vanilky a ruže.

Obsah sady:
SALOOS telový a masážny olej granátové jablko
SALOOS Bio Karité balzam granátové jablko
SALOOS Bio Karité balzam na pery

Zloženie

Masážny olej Granátové jablko: Bio Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bio Helianthus Annuus Seed Oil, Bio Sesamum Indicum Oil, Olej zo semien Macadamia Ternifolia, Punica Granatum Seed Oil, Tocopherol, Parfém*, Limonene**, Linalool**, Benzyl Benzoate**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Geraniol**, Coumarin**, *zmes esenciálnych olejov, **prirodzená súčasť esenciálnych olejov, Balzam Granátové jablko: Bio Butyrospermum Parkii Butter, Bio Sesamum Indicum Seed Oil, Bio Helianthus Annuus Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Bio Simmondsia Chinensis Seed Oil, Candelilla cera, Cera Alba, Parfém*, Hippophae Rhamnoides Berries Extract, Beta-karotén, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Ascorbic Acid, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Coumarin**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Benzyl Benzoate**, *zmes esenciálnych olejov, **prirodzená súčasť esenciálnych olejov, Balzam na pery: Bio Butyrospermum Parkii Butter, Olej zo semien Ricinus Communis, Cera Alba, Candelilla cera, Bio Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lanolín, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Berries Extract, Parfém*, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Ascorbic Acid, Linalool**, Citronellol **, Geraniol**, Citral**, Limonene**, Coumarin**, *zmes esenciálnych olejov, **prirodzená súčasť esenciálnych olejov

Parametre a špecifikácia

Objem
119 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Olej do kúpeľa, Telové maslo Hotovo!

Objem

Objem
119 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Olej do kúpeľa, Telové maslo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Saloos Exkluzive – Granátové jablko (119 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saloos Exkluzive - Granátové jablko (119 ml). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saloos Exkluzive - Gránátalma (119 ml).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií