AP+ nový vizuál MPLA306807

Sportique krém na ruky levanduľa

Zobraziť katalóg
Sportique krém na ruky levanduľa
25 % bambuckého masla, 75 ml
Kód:  SPT3642 Produktové číslo:  891197001891

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sportique krém na ruky levanduľa Predaj skončil

Sportique krém na ruky levanduľa

Úžasný krém na ruky a nechty s vysokým obsahom bambuckého masla, vďaka ktorému bude o pokožku vašich rúk kráľovsky postarané. Skvelé účinky bambuckého masla sú v tomto kréme doplnené o olivový a mandľový olej. Táto výborná kombinácia vaše ruky ošetruje, vyživuje a zvláčňuje, a výťažky z bylín s antimikrobiálnymi účinkami (rozmarín, neem, arnica, žihľava), alantoín, vitamín C a prírodný alpha tocopherol urýchľujú regeneráciu kože. Levanduľový olej osviežuje príjemnou vôňou. Krém sa veľmi rýchlo vstrebáva a zanecháva na pokožke hodvábny pocit.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje 25 % bambuckého masla
  • Ideálny pre vysušenú a namáhanú pokožku
  • Obsahuje prírodné rastlinné oleje
  • Pomáha pri regenerácii pokožky rúk
  • Vyživuje a zvláčňuje ruky

Bambucké maslo

Bambucké maslo je tuk, ktorý je získaný zo semien stromu maslovníka afrického. Ide o hutný krém s prírodnými vitamínmi a látkami s biologickou aktivitou. Má vynikajúce hydratačné účinky a pomáha liečiť množstvo kožných problémov, ako sú ekzémy, škvrny, svrbenie, spáleniny od slnka či rany. Bambucké maslo je tiež známe vďaka veľkému podielu nezmydelniteľných látok.

Poznámka:
» Všetky krémy na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sportique krém na ruky levanduľa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique krém na ruce levandule. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sportique levendula kézkrém.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií