AP+ nový vizuál Aplikace

STR8 ENERGY RUSH Box

Zobraziť katalóg
STR8 ENERGY RUSH Box
5 1 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: STR8 ENERGY RUSH Deo sprej 150ml + Sprchový gél 400ml
Kód:  VBAL413 Produktové číslo:  8592297005667

STR8 ENERGY RUSH Box

Pánska darčeková sada STR8 Energy Rush Not You Set ponúka kozmetické prípravky na každodennú starostlivosť, a to dezodoranta sprchovací gél. Pánsky antiperspirant STR8 Heat Resist je ideálny pre každého, kto nechce robiť kompromisy medzi ochranoupred tvorbou potu a maskovaním nepríjemných pachov. Sprejový antiperspirant sa postará o účinnú redukciu tvorby potu.Vďaka receptúre Heat Resist vám zaistí ochranu a pocit sviežosti aj pri extrémne vysokých teplotách až na 72 hodín. Vaše podpazušie spoľahlivo udrží po celý deň suché a čisté. Navyše obsahuje tiež mužnú vôňu s drevitými tónmi, takže vám zároveň poslúži aj ako dlhotrvajúci dezodorant. Vďaka praktickému a ľahko prenosnému baleniu, ktoré vás určite zaujme aj svojím jednoduchým a čistým dizajnom, ho môžete mať neustále poruke.

Kľúčové vlastnosti vianočnej kozmetickej sady pre mužov STR8 Energy Rush Not You Set  

  • Darčeková kazeta pre mužov od obľúbenej značky STR8 s dezodorantom a sprchovacím gélom
  • Dezodorant Body Spray STR8 Heat Resist sa stará o pokožku podpazušia a zanecháva mužnú drevitú vôňu
  • Spoľahlivo chráni pred potením aj pri extrémne vysokých teplotách po dobu až 72 hodín
  • Sprchovací gél STR8 Energy Rush 3 v 1 obsahuje taurín s energizujúcimi účinkami
  • Dôkladne čistí pokožku celého tela, tváre aj vlasy a dodáva sviežu citrusovú vôňu s drevitými tónmi

Získajte dokonalý pocit sviežosti a čistoty pomocou sprchovacieho gélu STR8 Energy Rush v 1

Pánsky sprchovací gél STR8 Energy Rush 3 v 1 s objemom 400 ml ponúka jednoduchý a komplexný spôsob starostlivosti o mužskú pokožku. Je vhodný na očistu pokožky celého tela, tváre aj na umývanie vlasov. Vďaka obsiahnutej technológii, ktorá účinne ničí baktérie a neutralizuje tak pach potu, ponúka viac ako 12 hodín sviežosti a príjemnej citrusovej vône s drevitými tónmi. To isté platí pre jeho osviežujúce a energizujúce účinky. Zloženie gélu je totiž bohaté na obsah taurínu a ďalších zložiek, ktoré pánskej pokožke poskytnú dlhodobý pocit sviežosti a dodajú telu energiu. Pánsky sprchovací gél Energy Rush z jedinečnej série „white line“ vám ponúka osvieženie, ochranu aj starostlivosť, akú potrebujete.

Obsah sady:

  • Dezodorant v spreji STR8 Heat Resist Deodorant Body Spray s objemom 150 ml
  • Sprchovací gél STR8 Energy Rush 3 v 1 Shower gél s objemom 400 ml

Zloženie dezodorantu:
Isobutane, Propane, Cyclopetasiloxane, Aluminum chlorohydrate, Butane, C12-15 alkyl benzoate, Cyclohexasiloxane, Parfum, Isopropyl myristate, Triethyl citrate, Ethylhexylglycerin, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Tocopheryl acetate, Citronellol, Coumarin

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, 2-methyl 5-cyclohexylpentanol, Acanthopanax senticosus root extract, Chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, Citric acid, Disodium EDTA, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, PEG-4 rapeseedamide, Sodium cocoamphoacetate, Sodium laureth-11 carboxylate, Sodium lauryl sulfate, Sodium sulfate, Taurine, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citronellol, CI 42090, CI 60730


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 ENERGY RUSH Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 ENERGY RUSH Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 ENERGY RUSH Box.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií