Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 praní)

Zobraziť katalóg
SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 praní)
4,8 28 hodnotení
Prací gél na farebnú bielizeň, vlastnosti: s avivážou, počet praní: 60 - 0,13 €/pranie
Kód:  PPR275 Produktové číslo:  8710447400715

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 praní)

Prací gél SURF Color Fruity Fiesta je prostriedok určený pre farebnú bielizeň, ktorý bez problémov vyčistí všetky škvrny a zachová intenzitu farieb vašej bielizne. Už po prvom použití pracieho gélu SURF Color Fruity Fiesta budete ohromení nielen čistotou a sviežosťou čistej bielizne, ale aj kombináciou vône sladkého ovocia a letných kvetov s dlhotrvajúcim efektom.

Vlastnosti pracieho gélu SURF Color Fruity Fiesta

  • Prací prostriedok pre farebnú bielizeň
  • Prací gél SURF Color Fruity Fiesta zachováva intenzitu farieb
  • Veľmi príjemná vôňa letných kvetov a ovocia
  • Prací gél SURF si poradí s rôznymi nečistotami a škvrnami

Pokyny pre starostlivosť:
Vždy dodržujte pokyny pre starostlivosť o odevy a oblečenie. Tmavé oblečenie perte zvlášť. Skontrolujte farebnú stálosť oblečenia, než použijete neriedený tekutý prací prípravok. Neperte ohňuodolné oblečenie na viac ako 50 °C. Nepoužívajte na hodváb a vlnu. Pre ručné pranie použite 50 ml produktu na 10 l vody. Vysoko znečistené oblečenie perte na vysokú teplotu. Pri praní na nižšiu teplotu nepoužívajte program na jemné pranie, tým dosiahnete lepšie výsledky.

Zloženie:
15 – 30 % Aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Mydlo, <5 % enzýmy, Optické zjasňovače, Parfum, fosfonáty, Geraniol, Limonene.

Bezpečnostné upozornenia:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc / starostlivosť. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára.

Parametre a špecifikácia

Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
S avivážou Hotovo!
Počet praní
60 Hotovo!

Použitie

Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
S avivážou Hotovo!

Počet praní

Počet praní
60 Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: SURF 3 L Surf 4,2 L Surf 60 praní 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde je chyba v nabidce? Jedna se opravdu o Iris Spring Rose se svetle fialovym prebalem? Nebo je to Levander Spring tmave fialovy prebal? V popisu, nazvu a obrazku nabidky je vse smichano dohromady! Chci koupit produkt s vuni Iris Spring Rose , protoze vyrobky jsou naprosto jine!

Diskusia a poradňa k SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 praní)
Príslušenstvo pre SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 mosás).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií