PET Protiplnění

TEPE Normal 1,5 mm čierne 8 ks

Zobraziť katalóg
TEPE Normal 1,5 mm čierne 8 ks
4,8 202 hodnotení
Medzizubná kefka – ISO priechodnosť 4 (1,3 – 1,5 mm), 8 ks v balení - 0,50 €/kefka
Variant
Kód:  ZUB614 Produktové číslo:  7317400010342 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEPE Normal 1,5 mm čierne 8 ks

Špeciálne navrhnutý rad medzizubných kefiek od značky TePe obsahuje celkom 8 kusov kefiek s priemerom 1,5 mm, ktoré majú dlhé a jemné štetinky. Táto súprava vyvinutá v spolupráci s poprednými švédskymi odborníkmi je určená na veľmi šetrné odstraňovanie zvyškov jedál, zubného plaku a iných nečistôt, ktoré sa zachytili v priestoroch medzi zubami a nie je možné ich odstrániť bežnou kefkou. Jemné štetinky kefiek sú vhodné pre bezbolestné odstránenie plaku aj pri citlivých a traumatizovaných ďasnách. Vhodné sú aj po chirurgických operáciách a pri bolestivých zápaloch ďasien. Pracovná časť kefky má plastom izolovaný drôtik, ktorý je jednak šetrný k zubom a zároveň vďaka nemu nedochádza po kontakte s amalgámovou výplňou k nepríjemnému galvanickému efektu. Čistite svoje zuby pomocou medzizubných kefiek, aby ste predišli zápalom ďasien, zubnému kazu aj paradentóze.

Kľúčové vlastnosti medzizubných kefiek Tepe Normal 1,5 mm, 8 ks

  • Súprava obsahuje 8 kusov kefiek s priemerom 1,5 mm
  • Kefky majú dlhé a veľmi jemné štetinky, ktoré čistia medzizubné priestory
  • Pôsobia ako prevencia pred zápalom ďasien, zubnému kazu aj paradentóze
  • Medzizubné kefky sú určené pre citlivé a traumatizované ďasná
  • Je možné kefky používať po chirurgických operáciách a pri bolestivých zápaloch ďasien
  • Kefky majú drôtik izolovaný plastom
  • Majú výbornú priechodnosť a sú vhodné aj na čistenie implantátov a ortodontických aparátov
  • Kefky sú účinnejšie a majú jednoduchšie použitie ako dentálna niť alebo špáradlá
  • Maximálna životnosť 1 kefky sú 2 týždne
  • Farba čierna

Pre krásu a zdravie vašich zubov

Chcete mať krásne a zdravé zuby? Nechcete trpieť zápalmi ďasien alebo zápachom z ústnej dutiny? Robte pre zdravie svojich úst maximum! Pre kvalitné čistenie zubov nestačí len klasická kefka. Tá vyčistí prednú a zadnú časť zuba aj hornú plochu zuba, ale na úzke priestory medzi zubami nestačí. Práve tam ale zostáva najviac zvyškov jedál, zubného plaku a iných nečistôt. Ak sa nevyčistia, tak spôsobujú zápaly ďasien, zubné kazy a nepríjemný zápach z úst. Správne zvolená medzizubná kefka medzierky vyčistí a zaistí tak rovnováhu baktérií vo vašich ústach. Medzizubné kefky by sa mali naučiť používať aj väčšie deti, aby ich pravidelné čistenie zubov prinášalo zaslúžené výsledky v podobe zdravých a silných zubov. Doprajte zdravé zuby sebe aj svojim deťom.

Každodenné čistenie medzizubnou kefkou

Mohlo by sa zdať, že čistenie zubov medzizubnými kefkami je náročné na čas aj peniaze. Opak je ale pravdou! Čas aj peniaze, ktoré využijete na čistenie zubov týmito špeciálnymi kefkami sa vám stonásobne vráti v podobe zdravých a krásnych zubov, s ktorými nebudete musieť navštevovať zubného lekára tak často. Ak sa budete o svoje zuby pravidelne a zodpovedne starať, budete z preventívnych prehliadok odchádzať už po pár minútach s povznášajúcim pocitom, že vaša snaha bola odmenená. Počiatky čistenia zubov medzizubnými kefkami sú možno náročnejšie, ale verte, že každým dňom budete zručnejší a rýchlejší. Starajte sa o svoje zuby pravidelne a zodpovedne každý deň.

Použitie:
Priložte špičku medzizubnej kefky šikmo proti ďasnu na okraj medzizubného priestoru. Nájdite ideálny uhol, ktorý umožní zasunutie kefky bez použitia sily a jemne vniknite do priestoru. Niekoľkými pohybmi presuňte kefku po celej dĺžke tam a späť. Takto vyčistite každý medzizubný priestor, ktorý veľkosťou zodpovedá tejto kefke. Na ostatné použite ďalšie veľkosti kefiek.


Parametre a špecifikácia

Počet kusov
8 ks Hotovo!
ISO priechodnosť
4 (1,3 – 1,5 mm) Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
8 ks Hotovo!

Veľkosť kefky

ISO priechodnosť
4 (1,3 – 1,5 mm) Hotovo!
Poznámka:
» Všetky medzizubné kefky
Produktové línie: TEPE Normal 8 ks 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEPE Normal 1,5 mm čierne 8 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEPE Normal 1,5 mm černý 8 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TEPE Normal 1,5 mm fekete 8 db.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií