Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

ZIAJA Sun Mlieko na opaľovanie v spreji SPF 50+ hydratačné 170 ml

Zobraziť katalóg
ZIAJA Sun Mlieko na opaľovanie v spreji SPF 50+ hydratačné 170 ml
5 5 hodnotení
Mlieko na opaľovanie – pre dospelých a pre deti, ochranný faktor 50, pre deti, dermo, na všetky typy pokožky, objem 170ml - 70 €/1 l
Kód:  OPA361 Produktové číslo:  5901887037231 Stránky výrobcu
ZIAJA Sun Mlieko na opaľovanie v spreji SPF 50+ hydratačné 170 ml Predaj skončil

ZIAJA Sun Mlieko na opaľovanie v spreji SPF 50+ hydratačné 170 ml

S opaľovacím mliekom ZIAJA si môžete bezstarostne užívať všetky letné aktivity a vystaviť sa slnečným lúčom. Mlieko ponúka vysokú ochranu pred UVB aj UVA žiarením. Pokožku vyživuje, hĺbkovo hydratuje a chráni. Zabráni podráždeniu a v bezpečí zostanú aj znamienka a lézie. Vďaka vodoodolnosti je mlieko Sun vhodné aj na kúpalisko alebo k moru. A praktické balenie s rozprašovačom zaručuje veľmi jednoduchú, pohodlnú a rýchlu aplikáciu. 

Kľúčové vlastnosti hydratačného mlieka na opaľovanie v spreji ZIAJA Sun SPF 50+ 170 ml

  • Mlieko na opaľovanie pre bezpečný pobyt na slnku
  • Pokožku vyživuje, hĺbkovo hydratuje a chráni
  • Mlieko Sun obsahuje panthenol, laktát sodný a vitamín E
  • Ochraňuje aj znamienka a lézie
  • ZIAJA Sun je vodoodolné
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Použitie: 
Na vystavenú plochu tela naneste väčšie množstvo mlieka 15 minút pred pobytom na slnku. Opakujte počas opaľovania. Zabráňte kontaktu s očami a odevom. Nadmerné vystavenie slnku môže spôsobiť zdravotné riziká.

Zloženie

Aqua (Water), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Polymetylmetakrylátu METHACRYLATE, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Cetearet-20, Etylhexyltriazón, dietylaminohydroxybenzoylhexylbenzoát, Etylhexylstearát, Dimethicone, Glycerín, Polyurethane-35, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Steareth-2, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Stearylalkohol, Xanthan Gum, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Metylparabén, etylparabénom, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Geraniol, Sodium Hydroxide.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZIAJA Sun Mlieko na opaľovanie v spreji SPF 50+ hydratačné 170 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Sun Mléko na opalování ve spreji SPF 50+ hydratační 170 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZIAJA Sun napvédő krém SPF 50+ hidratáló, 170 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií