PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ashampoo Burning Studio 21 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo Burning Studio 21 (elektronická licencia)
4,7 3 hodnotení
Napaľovací program Ashampoo Burning Studio pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLA0010b
Ashampoo Burning Studio 21 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo Burning Studio 21 (elektronická licencia)

Vypaľovanie všetkých možných súborov na CD, DVD alebo Blu-ray disky nikdy nebolo jednoduchšie než s programom Ashampoo Burning Studio 21. To je ale iba jedna z funkcií tohto výborného univerzálneho softvéru. Umožní vám tiež na pár kliknutí zálohovať dáta, ripovať napríklad audio, vytvárať vlastné slide shows alebo animované video menu a v neposlednom rade aj navrhovať a tlačiť originálne obaly pre vaše projekty. S Burning Studio 21 skrátka zvládnete všetko od A až po Z, a to vďaka tejto celoživotnej elektronickej licencii už navždy.

Kľúčové vlastnosti elektronickej licencie Ashampoo Burning Studio 21

  • Celoživotný prístup k vynikajúcemu multimediálnemu softvéru Ashampoo Burning Studio 21
  • Intuitívne vypaľovanie súborov, filmov a hudby na CD, DVD i Blu-ray
  • Jednoduché zálohovanie vrátane rôznych prehľadov a upozornení
  • Možnosť navrhnúť si vlastné obaly na CD, DVD a Blu-ray
  • V Burning Studio 21 pár kliknutiami vytvoríte krásne slide shows a prezentácie
  • Ochrana proti poškriabaniu a zaheslovanie vypálených diskov
  • Nové a zjednodušené navigačné rozhranie

Ashampoo zálohuje v podstate za vás

Nielen že so softvérom Burning Studio 21 zvládnete zálohovať jedna radosť, dokonca vás bude upozorňovať na to, kedy už by ste to mali zase urobiť vďaka funkcií zálohovacích plánov. Navyše máte k dispozícii prehľad o už existujúcich zálohách. Rovnako za vás automaticky rozloží príliš veľa dát na niekoľko diskov vrátane ochrany heslom.

Ashampoo Burning Studio 21 vypaľuje ako ďas

I keď budete náhodou vypaľovať len prvýkrát, nemusíte sa ničoho báť. Všetko urobíte počas troch jednoduchých krokov – vyberiete dáta, ktoré si prajete napáliť, zvolíte metódu a potom, na čo ich chcete napáliť. Dokáže to naozaj každý.

Vytvárajte vlastné filmy s Burning Studio 21

Áno, Burning Studio funguje aj ako jednoduchý softvér na úpravu videí a fotiek. Zostrihajte vaše nahrávky, pridajte nejaké intro a outro, vložte titulky a pochváľte sa svojim známym. Rovnako tak môžete vyrobiť parádne slide show z vašich fotiek vrátane pridanej hudby v pozadí. Potom si rovno navrhnite obal na CD alebo DVD a skvelý darček je na svete.


Poznámka:

Dobrý den. Koupil jsem si linenci pro BURNING STUDIO 23 domnívaje se, že si z YOUTUBE stáhnu hudbu pomocí konvertoru YTMP3 a vypálím CD pro poslech v minivěži a v autě. Některé stáhnuté hudební soubory vůbec nejdou uložit dvojklikem, nebo přetažením do playlistu pro vypálení, protože to Ashampoo neumožní, jiné se sice uloží, ale v menší velikosti, takže místo toho, aby bylo třeba 12 skladbami zaplněné celé CD, je tam 100Mb.. Přehrát v minivěži, ani v autě CD nelze. Prosím, je nějaká rada? Děkuji za odpověď. Zdraví Vladimír Dostál

Napaľovací program Ashampoo Burning Studio 21 kde najdem návod na POUžíVANIE DAKUjem

Dobrý den, je tato aplikace v češtině?

Diskusia a poradňa k Ashampoo Burning Studio 21 (elektronická licencia)
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií