AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bezva ženská na krku

Zobraziť katalóg
Bezva ženská na krku Film
4,1 15 hodnotení
Kód:  AVCA0080
Bezva ženská na krku Predaj skončil

Bezva ženská na krku

73 % na ČSFD.cz

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod.

Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit.

"Můj nejlepší filmový omyl tohohle roku. Zároveň i ponaučení, že nemám předem pohřbívat film o hrobníkovi. Má to šmrnc, vtip, lehkost, minuty utíkají jako polední pauza, k tomu nejsympatičtější obsazení českého filmu za poslední roky, supr muzika, výborný dialogy a krásná Péťa, která kdyby mě bývala učila na pětiletce, sedal bych si do první lavice dobrovolně a dělil se s ní o svačinu. Když ženskou na krku, tak tuhle." Pepinec, ČSFD.cz

dobrý den chtěl bych se zeptat na jak dlouhou dobu půjčuje té filmy

Diskusia a poradňa k Bezva ženská na krku
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií