AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Budúcnosť neistá

Zobraziť katalóg
Budúcnosť neistá Film
Kód:  AVCA0012
Budúcnosť neistá Predaj skončil

Budúcnosť neistá

Pätnásťročná Daisy z New Yorku je unavená svojou rodinou, sebapoškodzovaním, hladovaním a nechuťou svojej nevlastnej matky. Svojim otcom a nevlastnou matkou je z toho dôvodu poslaná do Anglicka za svojimi bratranci Osbertem, Edmond, Isaacom, sesternicou Piper a tetou Penn. Čoskoro si uvedomí, že jej bratranci a sesternice sú jedni z najzaujímavejších ľudí, ktorých kedy poznala a vznikne medzi nimi silné puto, najmä s predčasne vyspelým Edmondom.

Daisy si rýchlo zvykne na anglický životný štýl na vidieku a po prvýkrát vo svojom živote sa začne cítiť ako doma. Sotva si všimne, že sa šepká o vojne, ktorá sa začína rozširovať, kým teta Penn nie je poslaná preč na pomoc mierovému procesu. Kvôli odletu a následnej smrti tety nie sú žiadni dospelí, ktorí by sa postarali o deti. Vzťah medzi Daisy a Edmondom čoskoro rozkvitne do niečoho väčšieho, než je láska medzi bratrancom a sesternicou. Avšak jej novo nájdený idylický život je čoskoro rozbitý postupom Tretej svetovej vojny. Daisy s Piper sú odlúčení od Edmonda, Isaaca a Osberta. Obklopená nepriateľmi počas okupácie, musí Daisy nájsť spôsob, ako zjednotiť rodinu cez všetky krviprelievania skôr, ako budú ich životy zničené odlúčením a hrôzami vojny.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií