PET AP+ plus nový vizuál

Destiny 2

Zobraziť katalóg
Destiny 2
3,9 12 hodnotení
Hra na PC – elektronická licencia na stiahnutie hry Destiny 2, platnosť akcie do 17. augusta 2018 alebo do vypredania zásob – kód je potreba uplatniť do 15. septembra 2018
Kód:  XXNVD2BUN

Destiny 2

%

Vývojári zo štúdia Bungie si pre všetkých hráčov FPS nachystali poriadne prekvapenie. Hra Destiny 2 totiž vychádza už 8. septembra 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

vypnuté
Destiny 2

Posledné bezpečné mesto na Zemi padlo.

vypnuté
Destiny 2

Ovládol ho Ghaul so svojou neľútostnou armádou Red Legion.

vypnuté
Destiny 2

Herný šláger sa vracia

Destiny 2 vychádza takmer na deň presne po troch rokoch od vydania prvého dielu. Nové svety v ohromujúcej grafike si naplno užijete aj pomocou PvP súbojov.

vypnuté
Destiny 2

Nový štart vo svete Destiny

Na porazenie Ghaula a jeho neľútostnej armády budete potrebovať šťastie aj spoluprácu niekoľkých hrdinov. Vydáte sa tiež na prieskum do odľahlých svetov. Získate nové bojové skúsenosti a predovšetkým potrebné unikátne vybavenie.

Odporúčané HW požiadavky

Operačný systém

bude upresnené

Procesor

bude upresnené

Grafika

bude upresnené

DirectX

bude upresnené

RAM

bude upresnené

HDD

bude upresnené

Minimálne HW požiadavky

Operačný systém

bude upresnené

Procesor

bude upresnené

Grafika

bude upresnené

DirectX

bude upresnené

RAM

bude upresnené

HDD

bude upresnené

Ste na túto hru naozaj pripravení?

Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov

máte napsané, že platnost kodu je do 31.12. ale na stránkách Nvidia píšou do konce ledna... bude tedy kod fungovat když ho aktivuji do konce ledna ?

Dobrý den, mám kod na destiny 2 s platností do konce roku, ale nový PC,k terý to utáhne, budu mít až za měsíc... poradíte co mám dělat, abych o tu hru nepřišel? Jestli to jde nějak aktivovat na starém PC a pak hrát za měsíc na jiném PC nebo tak... díky moc

Chtěl bych uplatnit kód ke hře, ale v GeForce Experience po otevření nabídky "Účet" nemám žádnou volbu „UPLATNIT“ a ani nikde jinde. Jak to tedy mám provést?

dobry den dostal jsem email kde si mam vyzvednou destiny 2 a klic co mam na fakture nefunguje chce to mne pouze 6 cisel kde je najdu ?

Prosimvás pěkně, dobrý den. Zajímalo by mne jak si mám tuto hru nainstalovat??? Kupon se mi uplatnil sice v NVIDIA GeForce Experience na účet "No battle tag" (????????) a tím to končí. V blizzardu mi to píše že nemám v knihovně žádné hry. A v GeForce Experience mi to ukazuje pouze uplatněný kód ale žádný client hru nemuzu spustit zkrátka.. co mám dělat?

Prosím vás co tím myslíte předobjednávky jsou na 8.9.2017 ??

Dobrý deň, Chcem sa spýtať na inštaláciu tejto hry: V GeForce Experience som si uplatnil nárok na hru. Následne som sa mal prihlásiť na účet Blizzardu, ale ten som si musel cez web vytvoriť. Ked som sa vrátil do GF Experience tak mi vypísalo „Redeemed to the account No Battle tag“. Teraz mi ale na battle.net ani Blizzard Apps (to by mal byť klient poskytovateľa pre sťaženie hry) nejde uplatniť kód. Neprišiel mi ani žiaden mail GF Exp ani Blizzardu. Prečo mi nejde uplatniť ten kod? Resp. bude sa dať kód uplatniť až po vydaní hry? Resp. spustením Bety?

Dobrý den, proč je v popisu uvedeno datum vydání 28.10.2017 a dole v textu citace oficiální zprávy o vydání 8.9.2017. Které je tedy správně? Děkuji.

Dobrý deň, pred dvomi mesiacmi, konkrétne 29.8.2017 som zakúpil grafickú kartu ku ktorej bola táto hra vtedy ěste len v beta testovaní, jednalo sa o plnú verziu hry ? Teraz po oficiálnom vydaní hry na PC ju už v účte na Battle.net nemám.

Diskusia a poradňa k Destiny 2
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií