AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Intel Dying Light 2 Bundle – potrebné uplatniť do 30.9.2022

Zobraziť katalóg
Intel Dying Light 2 Bundle – potrebné uplatniť do 30.9.2022
4,0 1 hodnotení
Promo elektronický kľúč obsahuje Dying Light 2: Stay Human, ponuka prebieha od 16. 5. 2022 do 31. 10. 2022 alebo do vypredania zásob, el. kód je nutné uplatniť najneskôr do 30. 11. 2022, na použitie na platforme softwareoffer.intel.com
Kód:  XX909x9v
Intel Dying Light 2 Bundle – potrebné uplatniť do 30.9.2022 Predaj skončil

Intel Dying Light 2 Bundle – potrebné uplatniť do 30.9.2022

Povinné: Navštivte webovou stránku https://softwareoffer.intel.com („stránka nabídky“) a přihlaste se ke svému účtu.

Povinné: Klikněte na „Uplatnění nabídky“.

Povinné: Pokud máte hlavní klíč, klikněte v nabídce na „ANO“..

Povinné: Zadejte hlavní klíč a klikněte na „Odeslat“.

Povinné: Zaškrtnutím políčka potvrďte, že zcela rozumíte VOP nabídky, že je přijímáte (včetně všech podmínek uvedených v tomto dokumentu nebo podmínek přístupných z odkazů uvedených v tomto dokumentu) a že souhlasíte, že je budete dodržovat.

Volitelné: Během procesu uplatnění nabídky můžete na základě dobrovolného souhlasu s přijímáním marketingových e-mailů získat příležitost navázat obchodní vztah se sponzorem a jeho partnery. Sponzor vám může za tímto účelem nabídnout další pobídkové odměny v podobě softwaru. Pokud se sponzor rozhodne začlenit tento zcela volitelný proces vyjádření souhlasu s přijímáním marketingových zpráv, budete požádáni o ověření dříve zadaných osobních údajů (jméno, příjmení a e-mailová adresa), aby vám sponzor a jeho partneři mohli zaslat příslušné informace. Potvrďte znovu, že jste dosáhli plnoletosti v souladu s právními předpisy země, ve které máte trvalé bydliště (v řadě zemí je touto věkovou hranicí 18 let), a že vám může společnost Intel zasílat e-maily s marketingovým obsahem. Odběr těchto e-mailů můžete kdykoli zrušit. Webové stránky a sdělení společnosti Intel se řídí jejími zásadami ochrany osobních údajů a podmínkami používání a správa osobních údajů podléhá závazným podnikovým pravidlům společnosti Intel. Zatímco váš souhlas s VOP nabídky je povinný, souhlas se zasíláním e-mailů s marketingovým obsahem je volitelný a není podmínkou účasti na reklamní akci. Z tohoto důvodu můžete odesílání formuláře s vašimi osobními údaji přeskočit.

Povinné: Odpovězte na sérii otázek z dotazníku, které se týkají vašeho nákupu hardwarové komponenty společnosti Intel.

Povinné: Odkryjte kódy a podle pokynů stáhněte softwarové tituly obsažené v nabídce během doby pro uplatnění, nebo jak je jinak uvedeno v pokynech ke stažení.


Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel Dying Light 2 Bundle – potrebné uplatniť do 30.9.2022
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií