Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Láska všemi deseti

Zobraziť katalóg
Láska všemi deseti Film
4,0 4 hodnotení
Kód:  AVAE0016 Produktové číslo:  Láska všemi deseti
Láska všemi deseti Predaj skončil

Láska všemi deseti

Jar 1958, Francúzsko. 21 ročná Rose Pamphyleová (Deborah François) žije so svojím ovdoveným mrzutým otcom, ktorý prevádzkuje dedinský obchodík. Rose je zasnúbená so synom miestneho automechanika a zdá sa, že jej údelom bude pokojný život gazdinky. Ale po takom živote ona netúži. Odíde do Lisieux v Normandii, kde podstúpi prijímací pohovor na miesto sekretárky poisťovacej spoločnosti, ktorej šéfuje veľmi charizmatický Louis Echard (Romain Duris). Pohovor dopadne katastrofálne, ale Rose aspon predvedie, že vie neuveriteľne rýchlo písať na písacom stroji. Mladej žene sa tak nevedomky podarí v Louisovi prebudiť sklony k športovému nadšeniu. Rose sa pod jeho vedením zúčastní svojej prvej súťaže v písaní na stroji. Cesta k naozajstným trofejam je však zložitá. Láska k športu a k žene si niekedy môžu prekážať.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií