Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Premium Care - bez nutnosti registrácie, predaktivované

Zobraziť katalóg
Lenovo Premium Care - bez nutnosti registrácie, predaktivované
4,0 40 hodnotení
Elektronická licencia Pokročilá podpora pre zákazníkov. Servis je automaticky registrovaný v dobe predaja (nikde sa neaktivuje).
69 €
-
+
Pridať do zoznamu
Kód:  LPREMIUMCZ
Lenovo Premium Care - bez nutnosti registrácie, predaktivované 69 € Nie je možné kúpiť samostatne > 5 ks

Lenovo Premium Care - bez nutnosti registrácie, predaktivované




PREDSTAVUJEME LENOVO PREMIUM CARE S ONSITE SERVISOM

Nenechajte sa zaskočiť a vyriešte akýkoľvek problém s vaším zariadením Lenovo, perifériami alebo dokonca softvérom. Vďaka licencii Lenovo Premium Care vám technici Lenovo s čímkoľvek pomôžu a pokiaľ bude notebook potrebné reklamovať, prídu ho opraviť až k vám domov !

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



PRVOTRIEDNA SLUŽBA NA NOVEJ ÚROVNI

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



SERVIS U ZÁKAZNÍKA

Je potrebné notebook reklamovať ? Nikam nechoďte, pošleme nášho technika až k vám domov. Ten na mieste a na počkanie problém odstráni. *

ODBORNÍK NA TELEFÓNE

Naši technici sú pripravení vám pomôcť pri akýchkoľvek problémoch, žiadni roboti, žiadne čakanie na email, ale rozhovor s niekým, kto vám naozaj pomôže.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



UŽITE SI PRVOTRIEDNE SLUŽBY

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Na podrobnosti o pravidlách a podmienkach kliknite tu

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



BEZPROBLÉMOVÝ PRÍSTUP

Úvodné nastavenie, asistencia alebo „ako na to“. Na hardvér aj softvér existuje jednoduché riešenie a Premium Care vám poskytne prvotriednu podporu.

KONTROLA STAVU POČÍTAČA

Bezplatná ročná kontrola stavu počítača umožní našim expertom objaviť chyby v predstihu. Tieto chyby opravia a vy tak predídete problémom so zariadením.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



*Na Yoga Duet 7i platí základná carry-in záruka. 
**Platia tu vyššie uvedené pravidlá a podmienky. Služba je dostupná iba na vybrané modely. Služby môžu byť spoplatnené. ©Lenovo 2023. Všetky práva vyhradené. Lenovo a logo Lenovo sú ochranné známky spoločnosti. Lenovo si vyhradzuje právo opraviť prípadné nepresnosti, chyby alebo opomenutia a zmeniť alebo aktualizovať informácie kedykoľvek, bez predchádzajúceho upozornenia. Všetky zobrazené snímky sú iba ilustratívne a nemusia sa podobať skutočnému produktu.




Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Dobrý den, zakoupil jsem si produkt lenovo s lenovo premium care a ten mi upadl. Chtěl bych se zeptat jestli jestli tato služba pokrývá poškození způsobené tímto pádem. Děkuji

Dobrý den chtěl bych se zeptat k čemu tenhle produkt je

Též jsem zakoupil Lenovo YOGA zkouším registraci Premium Care. Aktivační kód je v licenci vidět, ale kód PIN nikoliv. Kde ho najdu?

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás notebook Lenovo Yoga 7 15ITL5 Dark Moss + aktivní stylus Lenovo a obdržel jsem k němu licenci Premium Care Lenovo. Při registraci služby to chce po mě Ověřovací kód a KÓD PIN. Prosím o radu, kde tyto údaje naleznu.

kde aktivuji svoji licenci, nemohu to nikde najít. diky

DObrý den chci si zaregistrovat produkt Lenovo Premium Care a chce to po mě ověřovací kod a pin kod to seženu kde ty 2 věci ? nebo mi to pošlete nevím kde hledat.

Tak to mě taky zajimá kam jít návod nato nedají nemohu to nahít kde tu licenci aktivovat

Zakoupil jsem Legion i7, společně s ním jsem získal i licenci Lenovo premuim care na rok zdarma. mohu se zeptat kde uplatnit? nenašel jsem zde žádný odkaz. Děkuji

Dobrý den, po zakoupení notebooku chci udělat čistou reinstalaci systému, což vymaže bloatware, ale i elektronické licence. Zaniká reinstalací nárok na tuto službu, popřípadě jak lze získat elektronické klíče k licenci? Děkuji

Plati premium care počas cele 2-lete zakonni zaruky pri koupe notebooku?

Diskusia a poradňa k Lenovo Premium Care - bez nutnosti registrácie, predaktivované
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií