AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Najdrahšie spomienky a biografie – Audioknihy Témbr

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie spomienky a biografie – Audioknihy Témbr, respektíve všetky produkty z kategórie spomienky a biografie – Audioknihy Témbr zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky. Aktuálne tu najdrahším produktom je Carmen: Skutečný život Hany Hegerové, ktorý stojí 19,90 € vrátane DPH. Pozrite sa naň, možno vám padne do oka. Alebo vás inšpiruje.
21 položiek
5,0
Carmen: Skutečný život Hany Hegerové
Audiokniha MP3 - První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce. Vznikl s jejím souhlasem, s podmínkou, že může být zveřejněn až po její smrti. - autor Tomáš Padevět, čte Petr Kubes , 16min.
19,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AUD01201
Na cestě domů…vždycky
Audiokniha MP3 - Praha, Stockholm, New York a Prachatice jsou místa, která Rudy Linka nazývá svým domovem. Jeho inspirativní životní cesta a lidé, které na ní potkal, je přiblížena v této biografii plné optimismu, energie, humoru a hudby. - autor Rudy Linka, čte Rudy Linka , 7 hod. 31min.
18,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C946
Věta jako povolání - Nezapomínky
Audiokniha MP3 - autor Karel Hvížďala, čte Karel Hvížďala a Jiří Lábus , 7 hod. 46min.
18,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C859
4,7
Můj život mezi slzami a smíchem
Audiokniha MP3 - Legendární herečka bilancuje svou hereckou dráhu i soukromý život, ohlíží se do let na výsluní i do těžkých roků po uvěznění otce, kdy se jí narodila dcera Simona. Líčí pomoc Jana Wericha, partnerství s Vladimírem Menšíkem i manželství s Radkem Brzobohatým. - autor Jiřina Bohdalová a Jiří Janoušek, čte Jiřina Bohdalová , 4 hod. 19min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D202
To je on! O té, co si říkala Toyen
Audiokniha MP3 - To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. - autor Milena Štráfeldová, čte Dana Černá , 14 hod. 36min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D161
5,0
Mezi světy
Audiokniha MP3 - Výběr z deníků Lucie Výborné, v nichž nás autorka zavede z rozhlasového studia do mrazivých oblastí Antarktidy, na vrcholky hor, mezi české vojáky do Afghánistánu nebo na dalekou Havaj. - autor Lucie Výborná, čte Lucie Výborná , 4 hod. 40min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D044
5,0
Tomáš Řepka: Deník ze dna
Audiokniha MP3 - Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vám nabízí svou nejosobnější a nejsyrovější zpověď. - autor Tomáš Řepka, čte Kateřina Kristelová, Jitka Sedláčková a Tomáš Řepka , 3 hod. 5min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C950
5,0
Hrdinky
Audiokniha MP3 - Příběhy výjimečných českých žen od nejstarších dob až po současnost! - autor Renata Fučíková a Lenka Křížová, čte Veronika Lazorčáková, Jana Stryková, Tereza Dočkalová, Eva Novotná a Naďa Konvalinková , 7 hod. 48min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C912
4,8
V první linii: Armádní generál Petr Pavel
Audiokniha MP3 - Vyprávění armádního generála Petra Pavla o své cestě z vojenského gymnázia k nejvyšší světové vojenské funkci, jaké kdy Čech dosáhl – předsedy Vojenského výboru NATO. - autor Vladimír Mertlík, čte Vladimír Mertlík, Pavel Kříž, Jiří Ployhar, Jan Maxián, Petr Pavel, Martin Stránský, Pavel Soukup, Jitka Ježková, Jana Stryková a Martina Hudečková , 9 hod. 55min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C429
5,0
Mengeleho děvče
Audiokniha MP3 - Skutečné osudy mladé židovské Slovenky, která byla svědkem nejhorších osvětimských hrůz - autor Viola Stern Fischerová a Veronika Homolová Tóthová, čte Vilma Cibulková a Jitka Ježková , 12 hod. 15min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C364
5,0 10×
Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku
Audiokniha MP3 - Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga - autor Vladimír Beneš, čte Martin Moravec, MUDr. Vladimír Beneš a Jiří Langmajer , 8 hod. 42min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C271
Metoda zběsilého muže
Audiokniha MP3 - autor Tyson Fury, čte Ondřej Brousek , 6 hod. 47min.
16,43 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D567
5,0 17×
David Hecl: Mluví k vám kapitán
Audiokniha MP3 - Dámy a pánové, připoutejte se, protože vás čeká opravdový zážitek. Příběh pilota Davida Hecla formou rozhovoru. Otázky kladl novinář Martin Moravec. - autor Martin Moravec a David Hecl, čte Jan Štastný , 8 hod. 2min.
16,43 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D400
Děravé paměti - Šedesát báječných let pod psa
Audiokniha MP3 - autor Michal Viewegh, čte Martina Hudečková a Saša Rašilov , 5 hod. 19min.
14,27 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D399
Nerozlučné
Audiokniha MP3 - Teprve po 66 letech od svého napsání se dočkala vydání autobiografická novela z pera slavné představitelky existencialismu a feminismu ve francouzské literatuře, Simone de Beauvoir. - autor Simon de Beauvoir, čte Lucie Pernetová a Barbara Nesvatbová , 4 hod. 3min.
13,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C944
4,5
Šarlatán
Audiokniha MP3 - Strhující životopisné drama o Janu Mikoláškovi, muži s léčitelskými schopnostmi - autor Josef Klíma a Marek Epstein, čte Lukáš Hlavica , 5 hod. 19min.
13,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C378
Supi v hotelu Continental a další zápisky ředitele zoo
Audiokniha MP3 - autor Miroslav Bobek, čte Otakar Brousek ml. , 5 hod. 30min.
12,10 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D759
Deník uprchlice
Audiokniha MP3 - Jednoho dne se probudíte a zjistíte, že se vám celý svět obrátil vzhůru nohama. Do vaší země vtrhla vojska cizí armády a nic už nebude jako dřív. - autor Oksana z Ukrajiny, čte Jana Stryková , 4 hod. 57min.
12,10 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1D742
Kukačky
Audiokniha MP3 - Dokáže jedno nevinné vyšetření proměnit život v noční můru? Nečekané zjištění zasáhne do osudu dvou nic netušících rodin. Po porodu došlo k záměně dětí a šest let vychovávají cizí dítě. - autor Dramedy Productions, čte Sabina Remundová , 10 hod. 35min.
11,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C947
Svolení
Audiokniha MP3 - Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž. Jenže toto není Lolita. Toto je skutečný život, v němž není radno si podobné vztahy romantizovat. - autor Vanessa Springora, čte Helena Dvořáková , 4 hod. 2min.
11,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C842
4,6 43×
Šlachta - Třicet let pod přísahou
Audiokniha MP3 - Audiokniha roku 2020: Cena posluchačů - Robert Šlachta poskytuje prostřednictvím rozhovoru se známým českým investigativním novinářem Josefem Klímou osobní zpověď svého neobyčejného života, a to nejen osobního, ale především toho profesního. - autor Klíma Josef a Šlachta Robert, čte David Prachař, Ivana Jirešová, Jiří Šafránek a Josef Klíma , 11 hod. 16min.
11,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C200
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné spomienky a biografie – Audioknihy Témbr Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie spomienky a biografie – Audioknihy Témbr
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií