AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Monster Hunter World

Zobraziť katalóg
Monster Hunter World
4,0 13 hodnotení
Hra na PC – elektronická licencia na stiahnutie hry Monster Hunter World, platnosť akcie do 30. 11. 2018 alebo do vypredania zásob, kód je potrebné uplatniť do 31. 12. 2018
Kód:  XXNVMHW

Monster Hunter World

Monster Hunter: World

Bojujte s obrovskými monštrami v epických lokalitách.

Monster Hunter: World

K dispozícii sú vám rôzne lokality plné divokej zveri. Ľudia vyslaní do týchto miest sú povinní dôjsť k zaujímavým objavom.

Monster Hunter: World

V koži lovca

Ako lovec sa budete snažiť loviť príšery v rôznom prostredí. Zbavte sa týchto monštrier a získajte materiály, ktoré môžete použiť na vytvorenie silnejších zbraní a brnenia s cieľom uloviť ešte nebezpečnejšie príšery.

Monster Hunter: World

Príďte tajomnému svetu na zúbok

Každé desaťročie cestujú starší draci po mori do krajiny známej ako Nový svet, nazývanej inak aj Elder Crossing. Gilda vytvorila Výskumnú komisiu a vyslala ju do veľkých flotíl do Nového sveta, aby zistila, čo stojí za týmto tajomným správaním. 

Monster Hunter: World

Preskúmajte rozsiahly svet

Vydajte sa na cestu a plňte úlohy buď na vlastnú päsť, alebo po boku svojich priateľov vďaka novému online módu pre až troch hráčov naprieč všetkými svetovými regiónmi. 

Monster Hunter: World

Obsiahly arzenál je nenahraditeľným parťákom na prežitie vo svete Monster Hunter World.

Monster Hunter: World

Nádherné grafické spracovanie dáva vyniknúť rozľahlému a živému svetu.


Už fakt neviem, kam mám písať, ale kód k hre, ktorý som obdržal s grafickou kartou od Vás nefunguje. Postupoval som presne podľa návodu a ten kód mi neberie. Skontrolované minimálne 5 x a fakt nefunguje. Potrebujem s tým pomoc.

Dobrý den, obdobná situace - kód obdržen, avšak na nvidia stránkách nefunguje: ,,Platnost zadaného kódu již vypršela nebo jej nelze uplatnit pro tvůj účet. ,,

Očividne Alza klame ! Ani mne nejde kod !!

na strankach nvdia se pise, ze kod je platny do 7.1.2019, tady pisete 31.1.2018. Pokud si kartu zakoupim, dostanu k tomu i uvedenou hru a pujde aktivovat?

byl kupon přímo u grafické karty ? protože ja si ji koupil také a nemám ani kupon na tuto hru a ani fortnite bundle kupon

Diskusia a poradňa k Monster Hunter World
Príslušenstvo pre Monster Hunter World
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií