AD květen univerzal Aplikace

Na veľkosti záleží

Zobraziť katalóg
Na veľkosti záleží Film
Kód:  AVCA0007
Na veľkosti záleží Predaj skončil

Na veľkosti záleží

Prečo sa otravovať s chudnutím, keď sa môžete dať na zápasenie? Komédia Na veľkosti záleží, ktorá na tohtoročnom karlovarskom festivale získala cenu divákov, je určená všetkým, ktorí bojujú s nadváhou, neznášajú diéty a majú chuť to zmeniť. Hlavný tridsaťpäťročný hrdina nie je dokonalý. Kvôli nadváhe je ako kuchár vyhodený z práce aj z diétneho programu. Nájde si nové miesto v japonskej reštaurácii, kde objaví kúzlo zápasu sumo. Absolvuje tvrdý tréning, konečne začne normálne jesť a pripravuje sa s tromi kamarátmi na prestížnú japonskú súťaž.

Reprezentovať stáť Izrael v Japonsku ale môže len jeden z nich... Film spracováva originálnu tému: rozpráva o ľuďoch s nadváhou, ktorí zažívajú diskrimináciu v súčasnej spoločnosti posadnutej štíhlou líniou. Snímka o športe sumo, priateľstva a láske, je nabitá humorom, vtipnými dialógmi aj radom komediálnych situácií. "Každá z postáv si nesie svoje tajomstvá aj osobnostné špecifiká, vďaka ktorým film budí záujem, smiech aj napätie.

Tvorcovia dokážu zužitkovať každú nahrávku na vtip a divákov bavia pády zo stoličiek, komickými kontrapunktami aj slovnými výmenami. Hoci sa neboja žartovať ani o otázkach smrti a za protagonistov si volia hrdinov s nadváhou, nikdy svoju tému nezneužívajú pre posmievanie. A napriek pochopeniu pre situáciu hrdinov nevykresľujú ani s falošným súcitom". (Katalóg MFF Karlovy Vary 2009)

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií