Doručení zdarma MPLA317263

Hry na PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Typ
Hra
(1610)
DLC/herný doplnok
(468)
Herný kredit
(19)
Platforma
PC
(2130)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(73)
Xbox Series S
(72)
Licencia
Škatuľová
(175)
Na stiahnutie
(1986)
Kľúč pre
Steam
(1705)
Origin
(100)
Xbox Live
(66)
Microsoft Store
(49)
Uplay
(38)
Žáner
Akčný
(1119)
Stratégia
(498)
RPG
(394)
Simulátor
(341)
Arkády
(175)
Vekové obmedzenie
1,33 rokov
18 rokov
-
Textová lokalizácia
CS
(263)
SK
(9)
EN
(2096)
DE
(1399)
HU
(76)
RU
(762)
UK
(9)
PL
(545)
FR
(1105)
ES
(996)
IT
(972)
RO
(3)
VI
(1)
Zh
(286)
KR
(11)
JP
(12)
Zvuková lokalizácia
CS
(40)
SK
(6)
EN
(1842)
DE
(565)
HU
(11)
RU
(159)
UK
(3)
PL
(105)
FR
(403)
ES
(316)
IT
(323)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(47)
KR
(6)
JP
(8)
Najnovšie objednávky

Hry na počítač sú skvelým spôsobom, ako si po dlhom dni oddýchnuť a zažiť neuveriteľné virtuálne dobrodružstvo. Na výber máte z titulov určených pre jedného aj viacerých hráčov. Neviete si rady, ktorá hra na PC je vám súdená a ako postupovať pri výbere? Radi vám vysvetlíme, ako na to.

Pokračovať

Hry na počítač – žáner

Žáner hry na počítač je základnou otázkou pred výberom. Hľadáte poriadnu akciu, niečo pokojnejšie, či pre zmenu logické?

Akčná hra na PC

Akčná hra na PC je vhodná pre tých, ktorí túžia po nekončiacom dobrodružstve plnom adrenalínu. Úlohou je prežitie, eliminácia nepriateľov a plnenie misií. Akčné hry na PC majú niekoľko podžánrov, z ktorých najobľúbenejšie sú:

  • Strieľačky umožňujú vyskúšať zaobchádzanie so strelnými zbraňami proti rôznym oponentom (vojaci, zombie).
  • Bojové hry na počítače ponúknu desiatky postáv s rôznymi bojovými štýlmi s cieľom zneškodniť protivníka.

i

Medzi najpopulárnejšie žánre patrí battle royale. Vyhráva posledný preživší, pričom všetci hráči začínajú s rovnakým vybavením, ktoré sa postupne snažia vylepšovať.

Adventúry – PC hra plná dobrodružstva

Adventurová PC hra je plná spletitých príbehových liniek a zvratov, sprevádzaných zákernými hádankami. Väčšinou v nej ide o prežitie herného dobrodružného príbehu v atmosfére špecifického virtuálneho sveta.

Strategická hra na počítač

Strategická hra na počítač sa zameriava na dômyselné, taktické myslenie a plánovanie dopredu. Víťazstvo je málokedy ovplyvnené šťastím alebo náhodou. Medzi počítačové hry stratégie radíme:

  • Realtime stratégie sa odohrávajú v reálnom čase a vyžadujú pohotové reakcie.
  • Ťahové stratégie sú podobné realtime stratégiám, ale hráči sa striedajú po každom ťahu.
  • Budovacie stratégie vás nechajú stavať a riadiť mesta, zábavné parky, nemocnice a ďalšie.

Potrpíte si na české, či iné titulky alebo dabing? Využite náš parametrický filter.

Športová hra na PC

Športová hra na PC ponúkne možnosť prevziať do rúk hráčov alebo tímy a dostať ich k víťazstvu. Na výber máte z niekoľkých športov – medzi tie najobľúbenejšie patria futbal, ľadový hokej, basketbal, americký futbal alebo golf. Niektoré športové hry na PC umožňujú tiež spravovať celý tím.

i

Pred obstaraním novej PC hry odporúčame skontrolovať jej minimálne a odporúčané požiadavky – počítač, ktorý má nižšie parametre hru nemusí rozbehnúť. Mrknite sa do sekcie herné komponenty, ak potrebujete upgrade PC.

Simulátory – hry na počítač

Simulačné hry na počítač sa pokúšajú čo najviac napodobniť reálny svet, niektoré môžu mať do istej miery aj vzdelávacie využitie. Výber býva veľmi široký a rozmanitý, patria medzi ne simulátory ľudského života, farmárčenia, nákladných automobilov, rybárčenia a ďalšie.

Chcete si zahrať tie najlepšie hry na PC? Recenzia vám napovie.

RPG hra na počítač

RPG hra na počítač čiže hra na hrdinov umožňuje sa plne vžiť do postavy a rozhodovať za ňu v otvorenom dynamickom svete. Pre RPG hry počítačové je typický rozsiahly, rozvetvený príbeh, vývoj postavy a veľké množstvo hlavných aj sekundárnych úloh.

i

Počítačová hra je zvyčajne oznamovaná vopred. Tešíte sa na niektorý z titulov? Neváhajte si ho predobjednať. Takto zakúpené PC hry sú zvyčajne lacnejšie.

Pretekárska hra na počítač

Pretekárska hra na počítač vás posadí do tých najrýchlejších vozidiel a otestuje vaše manévrovacie schopnosti aj reakcie. Vyskúšať môžete riadenie automobilov, motoriek, lodí, lietadiel alebo sci-fi vznášadiel. Pretekárske hry do PC môžeme rozdeliť do niekoľkých podžánrov.

  • Arkádové pretekárske hry do počítača uprednostňujú zábavu a slobodnú, odpúšťajúcu fyziku.
  • Simulačné pretekárske hry do počítača sa snažia čo najviac napodobniť skutočné preteky s realistickou fyzikou.

K pretekárskym hrám odporúčame herné volanty alebo joysticky na perfektnú kontrolu riadenia a reálnejší herný zážitok.

Hry na počítače pre deti

Hry na počítače pre deti sú vďaka absencii neprístupného obsahu vhodné pre deti mnohých vekových kategórií. Obsahujú väčšinou logické hádanky podporujúce myslenie a hľadanie riešení. V niektorých hrách je možné naraziť na obľúbené postavy z detských knižiek, filmov alebo seriálov.

i

Ak vyberáte hry na počítač pre mladistvých, odporúčame vopred použiť parametrický filter PEGI hodnotenia, a vyhnúť sa tak hrám vhodným pre staršie vekové kategórie alebo škodlivému obsahu (napr. násilie, vulgarizmus, užívanie návykových látok a ďalšie).

PC hry ostatných žánrov

PC hry ostatných žánrov možno nie sú najhranejšie, rozhodne ale niečím vystupujú z radu. Vyskúšajte napríklad MOBA hry na počítač, ktoré sa vo veľkom hrajú aj profesionálne v rámci e-športu, dajte šancu tower defence titulom, kde masakrujete hordy nájazdníkov. Preskúmajte tiež kartové či logické PC hry, ktoré zamestnajú váš mozog.

Chcete byť stále v obraze a vedieť, aká nová počítačová hra vyšla? Sledujte našu kategóriu s novinkami.

Herná licencia alebo ako sa inštaluje hra na PC?

Hra na PC sa dá zakúpiť na fyzickom disku alebo ako digitálna licencia.

Krabicová licencia

Krabicová licencia je dnes už menej používaný druh hernej distribúcie. Hra PC vám príde poštou a vám stačí vložiť inštalačný disk do počítača a hru nainštalovať. Niektoré krabicové licencie obsahujú aj kód na zaregistrovanie PC hry k digitálnemu účtu.

Digitálna licencia hry na počítač na stiahnutie

Po zakúpení digitálnej licencie hry na počítač získate kód na aktiváciu na jeden z herných obchodov. Zvyčajne si musíte založiť účet a nainštalovať aplikáciu daného obchodu, cez ktorú následne stiahnutie PC hry prebieha. Pred kúpou si však dajte pozor, na aký virtuálny obchod je herný kód určený, keďže nie sú navzájom kompatibilné.

Neviete si rady s aktiváciou herného kódu? Návod na aktiváciu herných licencií vám pomôže.

Digitálne hry na počítače aktivujete v herných obchodoch

Hry na počítače si môžete zaobstarať digitálne, a následne ich aktivovať na jednej z platforiem digitálnej distribúcie.

Hry na počítače na Steam

Steam hry na počítače sú najpočetnejšou kategóriou. Ide o najväčšiu platformu, ktorá funguje ako plnohodnotná sociálna sieť. Zahrajte si s priateľmi, nájdite nových, zdieľajte herné zážitky, sťahujte používateľské modifikácie a užite si mnoho ďalších funkcií. Steam PC hra sa najčastejšie získava pomocou tzv. Steam kľúča.

Origin PC hra

PC hra na Origin zahŕňa všetku produkciu vývojárov Electronic Arts. Ide o hernú sociálnu sieť, ktorá sa princípovo podobá platforme Steam. Ponúkne menší počet hier, nájdete tu však kultové série ako Battlefield, Mass Effect, The Sims, Need for Speed, FIFA atď.

Uplay hra na PC

Hra na PC sa dá zaobstarať aj na platformu Uplay. Tento digitálny obchod vám poskytne séria Far Cry, Assassin's Creed, Tom Clancy's a ďalšie.

i

Obľúbené hry na počítače na Battle.net

Medzi populárne platformy patrí aj Battle.net. Tu si zahráte hry na počítače z produkcie Activision Blizzard. Patria sem herné legendy World of Warcraft, Call of Duty a mnoho ďalších.

Hra na počítač – herné dodatky a edície

Niektorá hra na počítač ponúka herné dodatky alebo viaceré rôzne edície, ktoré sa líšia obsahom.

  • Základná edícia obsahuje len hlavný obsah PC hry.
  • Deluxe edícia poskytne základný obsah a bonusový obsah navyše.
  • DLC je prídavok do základnej hry obohatený o nové dobrodružstvá, zbrane a pod.
  • Season pass zahŕňa všetky DLC. Základná počítačová hra je vyžadovaná pre funkčnosť.
  • GOTY (Game of the Year) edícia zahŕňa základný obsah a všetky dodatky PC hry.

i

Vlastníte okrem PC aj Xbox One? V tom prípade vás bude zaujímať služba Play Anywhere. Tá umožňuje zakúpenie jednej PC hry na počítač aj Xbox One za cenu jednej. Uložené dáta sa navyše ukladajú na cloude, takže pokračovať môžete kdekoľvek.

Najlepšie hry na počítače alebo pár tipov na záver

Nižšie sme vám pripravili zopár tipov na hry na počítače, ktoré sa vám určite budú páčiť.

Zaklínač 3: Divoký hon – Edícia Hra Roku CZ

Zaklínač: Divoký Hon je príbehová RPG PC hra, inšpirovaná slávnou knižnou sériou a nadväzujúca na predchádzajúce diely. Môžete sa tešiť na ohromujúci fantasy svet, plný stoviek miest k nekonečnému objavovaniu a výborne napísaný príbeh plný zásadných rozhodnutí, ktoré ovplyvnia hrateľnosť a budúci dej. Edícia hry roka navyše pridá ďalších 30 hodín príbehu.

Grand Theft Auto V (GTA 5)

Hra na PC GTA 5 je revolučným pokračovaním slávnej série Grand Theft Auto. Navštívte slnečný Los Santos v južnej Kalifornii a zoznámte sa s tromi veľmi odlišnými kriminálnymi protagonistami: Michael, Franklin a Trevor a sprevádzajte ich pri ich spoločných príbehoch. Online režim potom ponúkne spoluprácu s hráčmi na lúpežiach, pretekoch a oveľa viac.

Minecraft

Kockovaný fenomén a najpredávanejšiu hru histórie Minecraft pozná dnes každý. Hráči môžu preskúmavať nekonečné svety, prežívať temné noci, vylepšovať svoje náčinie a postaviť čokoľvek – kreativite sa medze nekladú. Hra na PC Minecraft navyše obsahuje režim online hry, v ktorom sa môžete spojiť s priateľmi a zažiť jedinečné dobrodružstvo spoločne.

FIFA 21

Zahrajte si ocenenú futbalovú senzáciu FIFA 21 s licencovanými tímami aj štadiónmi aktualizovanými na sezónu 2021. Oproti starším dielam sa líši vylepšeným pohybom hráčov a detailnejšou grafikou. Okrem online zápasov s hráčmi podobných zručností si môžete vybudovať vlastný tím alebo hrať za troch rôznych šampiónov a prežívať ich príbeh.

i

Cities: Skylines Deluxe Edition

Cities: Skylines postaví hráča do úlohy starostu s úlohou vybudovať úspešné mesto. Voľnosť máte vo všetkých smeroch a cestu k podarenému mestu môžete zvoliť akúkoľvek. Je iba na vás, či z vášho mesta vybudujete centrum ruchu alebo ropné impérium. V Steam Workshope si navyše môžete stiahnuť režimy ostatných hráčov.

Špecifická kategórie – hry na počítač MacBook

Hoci väčšina dnešných hier je prispôsobená skôr počítačom s výkonnejšími grafickými kartami, nájdete aj hry na počítač MacBook, ktoré vám pôjdu bez problému. Pri hraní na MacBooku musíte skrátka počítať s menšou rozmanitosťou hier, a pokiaľ dostanete chuť si zahrať napríklad najnovší Call of Duty, budete mať bohužiaľ smolu.

Počítačové hry na slabší PC – vyberajte podľa minimálnych systémových požiadaviek

Ak hľadáte všeobecne počítačové hry na slabší PC, zistite si parametre systému vášho počítača a vyberajte hry podľa minimálnych systémových požiadaviek v ľavom filtri tu na stránke. Váš počítač by mal mať oproti minimálnym požiadavkám PC hry aspoň nejaký náskok, aby ste mohli hrať bez zasekávania alebo zlyhávania programu.

Nenáročné hry na PC – online si ich zahráte veľa

Máte už naozaj starý počítač a nemôžete zohnať dostatočne nenáročné hry na PC? Online hranie môže byť riešením. Na weboch ako supehry.cz nájdete najrôznejšie počítačové hry všetkých možných žánrov. Špecialitou týchto lokalít sú napríklad hry pre dvoch na PC alebo erotické hry.

Nepremeškajte žiadnu výhodnú ponuku a majte vždy prehľad o zľavách vďaka kategórii Akcie a zľavy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: stratégia a detský,
29,90 €

2.
Minecraft (PC) DIGITAL Ihneď na stiahnutie
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Minecraft,net, žáner: stratégia, – putujte náhodne generovanými svetmi v hre Minecraft a budujte úchvatné stavby od najjednoduchších domčekov až po tie najveľkolepejšie hrady. Hrajte v kreatívnom móde (Creative Mode) alebo sa prekopte do hlbín zeme v móde prežitia (Survival Mode), kde si budete musieť vyrobiť vlastné zbrane a brnenia, aby ste sa ubránili nebezpečným mobom.
31 €

3.
EA Sports FC 24 Na sklade > 5 ks
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Origin, žáner: športový, simulátor a arkády, – EA SPORTS FC™ 24 je novou érou The World’s Game: 19 000+ plnej licencovaných hráčov, 700+ tímov a 30+ ligových súťaží zaručujú historicky najautentickejší futbalový zážitok.
64,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
2 168 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 62×
Zaklínač 3: Divoký hon – Edícia Hra Roka
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – obsahuje okrem základnej hry oba datadisky: O víne a krvi a Srdce z kameňa, ďalej 16 DLC a aj všetky doteraz vydané herné aktualizácie
Super cena
14,90 € Ušetríte 1,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG079g
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 29×
The Sims 4: Psy a Mačky
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Origin, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Život je lepší so psami a mačkami. Vytvorte si najrôznejšie druhy psov a mačiek, kúpte ich svojim Simíkom domov a navždy tak zmeňte ich životy alebo sa o simíkovských miláčikov postarajte v úlohe veterinára.
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449j
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
3,8 44×
Minecraft (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Minecraft,net, žáner: stratégia, – putujte náhodne generovanými svetmi v hre Minecraft a budujte úchvatné stavby od najjednoduchších domčekov až po tie najveľkolepejšie hrady. Hrajte v kreatívnom móde (Creative Mode) alebo sa prekopte do hlbín zeme v móde prežitia (Survival Mode), kde si budete musieť vyrobiť vlastné zbrane a brnenia, aby ste sa ubránili nebezpečným mobom.
31 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002981
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,0
Microsoft Flight Simulator
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – nový Flight Simulator ponúkne možnosť zalietať si na mnohých lietadlách, od tých malých až po veľké dopravné
Super cena
59,90 € Ušetríte 5,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1150
4,8
Microsoft Flight Simulator – Premium Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – nový Flight Simulator ponúkne možnosť zalietať si na mnohých strojoch od malých lietadiel až po veľké dopravné lietadlá. Premium Deluxe edícia navyše obsahuje 10 vysoko presných lietadiel s jedinečnými letovými modelmi a ďalších 10 ručne vytvorených medzinárodných letísk.
107,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1150de
3,4
Battlefield 2042
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v roku 2042 extrémne klimatické udalosti a konflikty kvôli zdrojom úplne zmenili globálne rozloženie síl. Spojené štáty a Rusko stoja na pokraji vojny, zatiaľ čo vojnoví veteráni všemožného pôvodu tvoria nezávislé skupiny známe ako jednotky Task Force. Bojujte o budúcnosť na tomto doteraz nevídanom vojnovom poli.
34,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1323
4,8 12×
The Sims 4: Život na ostrove
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Origin, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – utečte pred všednosťou a užívajte si pohodový životný štýl plný pláží v rozšírení The Sims 4 Život na ostrove. Preskúmajte bezstarostný svet zaliaty slnkom, pieskom a nekončiacou zábavou, kde si vaši Simíkovia vytvoria vlastný raj.
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449n
4,7 30×
Cyberpunk 2077
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre GOG,com, žáner: akčný a RPG, – otvorený svet zasadený do tej najživšej a najnebezpečnejšej metropoly budúcnosti – Night City, Johnny Silverhand – v úlohe legendárneho rockerboya sa objaví hollywoodsky herec Keanu Reeves! – v balení je CD so soundtrackom, sprievodca svetom, pohľadnice, mapa, nálepky a digitálne bonusy
34,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1085
4,7
The Sims 4: Život na horách
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Origin, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – zažite adrenalínové zimné športy, oddýchnite si v prírodných horúcich prameňoch a navrhnite si vlastné bývanie inšpirované Japonskom
39,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449q
4,8 26×
The Sims 4: Život v meste
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Život v meste prináša zaujímavé a rôznorodé mesto San Myshuno, ktoré je usadené na pobreží tesne pod horami. Takéto mesto ste v The Sims ešte nikdy nevideli. San Myshuno je plné nových aktivít a zaujímavých Simíkov. Či už hráte basketbal vo Štvrti trhovcov s korením, alebo idete s kolegami po práci do karaoke baru, na každom rohu tu na vás čakajú skvelé nové zážitky.
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449g
4,8 12×
The Sims 4: Ročné obdobia
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Vychutnávajte si zimné príhody pri korčuľovaní, spriateľte sa s čarovným strašiakom pri jesennom zbere, prežite jarný románik počas lejaku, alebo usporiadajte letnú oslavu pri bazéne. Pozvite priateľov a rodinu a oslávte sviatky ako sa patrí so všetkými tradíciami, darčekmi aj špeciálnymi hosťami.
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449l
4,7 12×
EA Sports FC 24
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Origin, žáner: športový, simulátor a arkády, – EA SPORTS FC™ 24 je novou érou The World’s Game: 19 000+ plnej licencovaných hráčov, 700+ tímov a 30+ ligových súťaží zaručujú historicky najautentickejší futbalový zážitok.
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1421
4,7
The Sims 4: Cesta ku sláve
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – chceli ste niekedy vedieť, aké to je, byť slávny? NAOZAJ VEĽMI slávny? A mať napríklad milióny fanúšikov, obrovské sídlo s vlastným kinom a bazénom a byť na všetkých filmových plagátoch? Teraz si to môžu vyskúšať vaši Simíkovia!
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449m
4,9 11×
The Sims 4: Hurá na vysokú
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Origin, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
32,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449o
4,5 11×
Need For Speed Heat
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Origin, žáner: akčný a pretekársky, – cez deň sa zúčastnite oficiálnych pretekov, v noci porušujte zákony, naháňajte policajtov a vybojujte si rešpekt ulice
29,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1173
4,9 48×
The Sims 4: Hurá do Práce
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – prvý datadisk k hre The Sims 4, pridáva do hry niekoľko nových povolaní vrátane lekárov, policajtov, vynálezcov a tiež prepracované podnikanie, vrátane nových budov a kariéry nových povolaní
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449b
5,0
The Sims 4: Ekobývanie
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Origin, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – v tomto rozšírení môžete so svojimi Simíkmi zmeniť okolitý svet – redukujte, znovu používajte a recyklujte! Pomocou solárnych panelov môžete vytvárať vlastnú elektrinu a vďaka novej vertikálnej záhrade pestovať vlastné jedlo.
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449p
5,0
It Takes Two
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: arkády a dobrodružný, – hrajte za rozhádanú manželskú dvojicu Codyho a May, ktorá sa kúzlom premenila na bábiky. Spoločne sú uväznení vo fantastickom svete, v ktorom ich čaká veľa nepredvídateľných situácií. Ak ich majú zvládnuť, musia začať spolupracovať.
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1300
4,7 80×
Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia)
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG, – rozšírená edícia hry obsahuje nasledujúce prídavky: Nová úvodná aj záverečná sekvencia + ďalšie nové krátke filmy v hre. Nové lokality a postavy. Do kapitoly 3 sú pridané úplne nové úlohy súvisiace s príbehovou líniou, ktoré prinesú až 4 hodiny hrania navyše. Podpora technológie Dolby® Digital. Dve nové DLC zadarmo: Na ptáky jsme krátký a Holiči a kadeřníci. Šesť už skôr vydaných DLC. Nový remaster hry so zabudovanými všetkými patchmi a bez DRM ochrany. Viac ako 100 nových opráv, všetko v češtine.
Zľavnené -15 %
10 € 11,70 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG079c
4,8 89×
Zaklínač (Rozšířená Edícia)
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG, – kto by nepoznal zaklínača Geralta? Vyskúšajte si, aké to je byť v jeho koži a prekonávajte prekážky, odhaľujte intrigy, robte svoje vlastné rozhodnutia a neste ich následky; ešte nikdy ste nemali toľko možností ovplyvňovať priebeh hry
5,99 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG079
4,8 16×
The Sims 4: Spoločná zábava
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – nový datadisk k The Sims 4 rozširuje možnosti spoločenského života Simíkov
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449e
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – Farming Simulator 22 Premium Edition plní sen každého farmára. Ponúka rozmanité poľnohospodárstvo so šiestimi mapami a gigantickým vozovým parkom so stovkami autentických strojov! S medzinárodne oceňovanou základnou hrou, siedmimi oficiálnymi balíčkami obsahu a dvoma rozšíreniami si začínajúci aj vracajúci sa farmári užijú nekonečné množstvo rodinného obsahu na kooperatívne aj kompetitívne farmárčenie.
Zľavnené -9 %
29,90 € 32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1422
4,6
The Sims 4: Život na vidieku
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Origin, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – vychutnávajte si pokojné kúzlo rozšírenej The Sims 4 Život na vidieku so zvieracími kamarátmi, jedlom z vlastnej záhradky a komunitou, ktorá drží pekne pri sebe.
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG449r
4,5 10×
Star Wars Jedi: Survivor
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Origin, žáner: akčný, – Star Wars Jedi Survivor nadväzuje na prvý diel série Fallen Order. Pokračovanie príbehu Cala Kestisa sa bude odohrávať päť rokov po prvom diele Star Wars Jedi Fallen Order. Stretnúť by sme sa mali so všetkými známymi postavami vrátane roztomilého droida BD-1.
57,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1365

Hry na PC

Všetko, čo vieme (špeciály)Kingdom Come Deliverance 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE) Česká hra Kingdom Come Deliverance od štúdia Warhorse patrí k najúspešnejším tuzemským projektom našej hernej histórie, veď sa jej za päť rokov existencie podarilo predať viac ako päť miliónov kópií. Predpokladáme teda, že na druhom diele sa horlivo pracuje, aj keď...
Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac...
Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a...
Všetko, čo vieme (špeciály)Skull & Bones (RECENZIE – Súhrn) Pirátska adventúra Skull & Bones sa od svojho oznámenia v roku 2017 niekoľkokrát zmenila, a tak samotní hráči dlho nevedeli, čo od hry očakávať. Začiatkom roka 2024 sme konečne v Skull & Bones vyplávali do vôd Indického oceánu a ako v recenziách, tak aj reakciách hráčov...
Prezentácia Ubisoft Forward 2022 okrem iného oslávila 15. výročie značky Assassin's Creed a pri tej príležitosti tvorcovia predstavili niekoľko titulov z tejto série, na ktorých momentálne pracujú. Jedným z nich je aj hra ukrývajúca sa pod názvom Assassin's Creed...
Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom...
Viac článkov Všetky články

Hry na PC

V kategórii Hry na PC máme práve teraz na Alza.sk celkom 2168 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na PC Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na PC Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry na PC Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry na PC recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií