PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ve jménu krve

Zobraziť katalóg
Ve jménu krve Film
3,8 5 hodnotení
Kód:  AVBO0023

Ve jménu krve

Mel Gibson v hlavní roli akčního thrilleru

John Link (Mel Gibson) je bývalý člen motocyklového gangu, opilec a narkoman. Momentálně provozuje tetovací salon a za pomoci Kirbyho (William. H. Macy) se snaží sekat dobrotu. To mu ale dlouho nevydrží. Jeho 16letá dcera Lydie (Erin Moriarty) se totiž dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení – zavolá otci, se kterým se řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Pod jeho ochranou však Lydie stále vidí nejlepší šanci na přežití. Když John udělá po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři se rozhodne pomoci, krvavá cesta může začít.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

O hlavní roli a režii filmu se původně ucházel Sylvester Stallone. Linka si nakonec zahrál Mel Gibson, režii obstaral Jean-François Richet.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Lydiin přítel Jonah (Diego Luna) není zrovna snem všech rodičů.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Krvavá rodinná jízda

Bývalý motorkář John Link (Mel Gibson) opouští svůj tatérský přívěs, aby ochránil odcizenou dceru Lydii (Erin Moriarty).


V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií