AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ovečka Shaun ve filmu

Zobraziť katalóg
Ovečka Shaun ve filmu Film
4,8 5 hodnotení
Kód:  AVBO0001
Ovečka Shaun ve filmu Predaj skončil

Ovečka Shaun ve filmu

Život na farme je nekonečná nuda. Každý deň plynie v rovnakom rytme, Shaun musia počúvať a robiť čo farmár nariadi. Ako len mať jeden jediný deň voľna? To chce poriadny plán, takže Shaun vymyslí spôsob, ako mať zase jeden odpočinkový deň. Ale aj plánovať sa musí vedieť a každý plán sa môže zvrtnúť!

Shaun a ďalšie ovce prídu s mazaným trikom ako farmára uspať. Skáču stále dookola cez ohradu, farmár počíta, počíta a počíta svoje ovečky, až nakoniec zaspí. Ovce potom farmára opatrne uloží do starého karavanu v rohu ihriska a predstierajú, že je noc. Keď farmárov verný pes Bitzer zistí, čo ovce urobili, celý plán končí. Blitzer sa snaží farmára dostať z karavanu, ale karavan sa uvoľní a cez všetky prekážky vyjde von na ceste aj so spiacim farmárom vnútri. Bitzer vyrazí za karavanom, ktorý uteká priamo do veľkomesta.

Shaun a ovčí stádo zatiaľ hospodári na farme. Farmár a pes sa z mesta stále nevracajú a na farme zavládne chaos. Stádo sa Shaun na čele sa rozhodne napraviť svoju chybu a vydá sa do veľkomesta nájsť farmára a jeho verného Bitzera. Na tejto záchrannej výprave ich čaká mnoho dobrodružstiev. Budú Shaun a kamaráti schopní nájsť svojho farmára skôr, než sa stratí navždy?

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií