Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál Aplikace

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

Zobraziť katalóg
Vlaštovka, kočka, růže, smrt E-kniha, Česky
4,0 7 hodnotení
Elektronická kniha
Autor: Hakan Nesser
2018, Česky, 480 strán
Kód:  EK26597 ISBN: 978-80-243-8073-5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt Predaj skončil

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

Hakan Nesser a jeho sériový vrah milujúci literatúru v príbehu Vlaštovka, kočka, růže, smrt

Spojitosť medzi škrtičovými obeťami je veľmi slabá. Keď bývalý komisár Van Veeteren neochotne opustí bezpečie svojho antikvariátu, aby sa zase raz stretol s poslom smrti, objaví vzorec so silnými väzbami na svet kníh. Blake. Musil. Rilke. A vytuší, že má tú česť s vrahom neobyčajného typu. Veľmi neobyčajného.

Vlaštovka, kočka, růže, smrt je deviatym detektívnym príbehom Nesserovými cenami ovenčenej série o policajtoch z fiktívneho mesta Maardamu.

Napísali o knihe Vlaštovka, kočka, růže, smrt

"Nesser vo svojich knihách dôkladne hľadá korene zločinu v chorej spoločnosti... Chytil sa príležitosti a vytvoril svojú osobitnú temnú poetiku – a výsledok je perfektný."

The Wall Street Journal

"Strhujúca kniha, rovnako tajomná a lákavá ako jej názov."

Sunday Times Books of the Year

"Nesser píše tak vierohodným a osobitným štýlom, že veľká časť ostatnej krimi, či už škandinávskej alebo inej, oproti tomu vyzerá ako riedka kaša. Nesserov svojrázny a vytrvalý hrdina, komisár Van Veeteren, je jedným z najvýraznejších protagonistov v detektívnom svete. Temné a komplikované prípady, s ktorými sa stretáva, vždy majú svoju zvrátenú a prísnu logiku, ktorej vzorec musí komisár rozlúštiť. Veľká autorita vo svojom odbore, Colin Dexter, radí Van Veeterena medzi najväčšie postavy európskej detektívky."

The Guardian

"Príbeh s perfektne zachytenou atmosférou. Nesser udržuje impozantnú rovnováhu medzi napínavým, prepleteným dejom a živými postavami. Jeho schopnosť vystihnúť jemnú psychológiu a jeho presvedčivé, nenásilné rozprávanie robia z tejto knihy výnimočný zážitok. "

metro

vypnuté

Hakan Nesser

Učiteľ a popredný švédsky spisovateľ, autor úspešnej severskej prózy s kriminálnou tematikou. Za svoje knihy trikrát dostal významné Ocenenie za najlepšiu švédsku detektívku a v roku 2000 získal prestížnu cenu Glass Key Award. Jeho knihy boli preložené do viac ako 25 jazykov.
Populárne detektívne romány spájajú postavy vyšetrovateľov Van Veeterena a inšpektora Barbarottiho, ktorí vyšetrujú záhadné a nemilosrdné vraždy v reálne zachytenom prostredí, inšpirovanom švédskymi, holandskými, nemeckými a poľskými reáliami.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií