AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xara Photo & Graphic Designer 10

Zobraziť katalóg
Xara Photo & Graphic Designer 10
Grafický program Softvér na všetky typy práce s grafickým dizajnom (optimalizácia obrázkov, jednoduché retušovanie chýb, digitálne kreslenie, webová grafika a ilustrácie)
Kód:  EO203m10

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xara Photo & Graphic Designer 10 Predaj skončil

Xara Photo & Graphic Designer 10

Programové vybavenie od spoločnosti Xara patrí už dlhší čas medzi žiadané kúsky, ktoré pomerne výrazne porážajú konkurenciu hneď v niekoľkých bodoch. Medzi ne rozhodne patrí výhodná cena, intuitívne rozhranie a predovšetkým možnosť využitia hneď v niekoľkých náročných oblastiach.

Hravo zvládnete návrh grafického dizajnu, prípravu webovej grafiky v podobe tlačidiel či rôznych ikoniek, ale tiež úplne precízne úpravy zhotovených fotografií. V tejto kategórii patrí medzi absolútnu špičku, a napriek tomu nevyžaduje po užívateľovi hlboké znalosti. Nepodarila sa vám momentka z dovolenky a chcete odstrániť napríklad nepekný stĺp v pozadí. Stačí pár kliknutí na inteligentné nástroje a máte hotovo. Takto jednoduché to ešte nikdy nebolo. Všetky obrázky navyše môžete oživiť pestrou škálou efektov. Medzi najčastejšie používané patrí vyladenie farieb pomocou HDR a miniatúry v podaní funkcie Til Shift.

Zaujímavú kapitolu tvorí digitálne kreslenie, v ktorom sa fotografická predloha behom okamihu premení na ručne namaľovanú skicu. Samozrejme záleží na vašej zručnosti a schopnostiach, ale aplikácia vám výrazne napomáha v prichytení hlavných prvkov. Na akékoľvek využitie je tiež pripravený online katalog s viac ako 2500 grafickými prvkami. Náročnejších užívateľov poteší plná podpora klasických štandardov vrátane RAW alebo súborov typu PSD z Adobe Photoshopu.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií