PET PET

Meem iOS 32 GB

Zobraziť katalóg
Meem iOS 32 GB
Dátový kábel s automatickou zálohou dát iPhonov, iPadov a iPodov
Kód:  FIF320a Produktové číslo:  MEEMiOS32

Meem iOS 32 GB

Ak používate prístroje značky Apple, určite vás zaujme vychytávka značky Meem. Na prvý pohled ide o vcelku bežný napájací kábel. Avšak pri každom použití prebehne automatická záloha dát. Či už sa jedná o kalendár, upomienky, kontakty, správy či fotky, hudbu alebo súbory, s týmto káblom, majúcim vlastné úložnú kapacitu o veľkosti 32 GB, svoje dáta nikdy nestratíte.

kľúčové vlastnosti

  • Automatické zálohovanie dát pri každom použití
  • Nabíjanie, synchronizácia, zálohovanie
  • Veľká pamäť
  • Ochrana 4-ciferným pinom
  • Fyzická záloha dát

bezpečnosť predovšetkým

Vedľa automatické zálohy predstavuje veľkú výhodu dátového kábla Meem 4miestny bezpečnostný pin, ktorý musíte zadať, aby ste mohli dáta otvoriť. Proti ďalšiemu nechcenému úniku dát pracuje samotný fakt, že kábel s úložiskom je fyzická vec, ktorá sa nedá na diaľku "hacknúť" ako napríklad cloudové úložisko na internete. Samozrejmosťou je aj synchronizačný funkcia medzi prístrojom a PC. Kábel Meem môžete použiť pre iPhony, iPady alebo iPody.

Kompatibilné modely: Apple iPad Air, Apple iPad Air 2, Apple iPad mini 1, Apple iPad mini 2, Apple iPad mini 3, Apple iPad Mini 3G, Apple iPad mini 4, Apple iPad Pro 12.9, Apple iPad Pro 9.7, Apple iPhone SE , Apple iPhone 5, Apple iPhone 5C, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S, Apple iPhone 6S Plus, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 Plus

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Meem iOS 32 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meem iOS 32 GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií