Mia Toro M1219/3-L – čierny

Zobraziť katalóg
Mia Toro M1219/3-L – čierny
Cestovný kufor škrupinový, objem 99 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 4,8kg
Kód:  SPTrbgs19 Produktové číslo:  841795106993

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mia Toro M1219/3-L – čierny

Dizajnovo veľmi originálny kufor Mia Toro M1219/3-L – čierny sa vám bude hodiť kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Objem 99 l je ohromne štedrá porcia miesta, kufor vám teda vystačí aj na naozaj veľmi dlhú dovolenku. Škrupina kufra je z plastu a hliníka a je tým správnym riešením pre veľkú odolnosť proti poškriabaniu či rozbitiu. Vzhľadom k tomu sa nemusíte báť poškodenia uložených vecí. Nech už je cieľom vašej cesty čokoľvek, kufor Mia Toro M1219/3-L – čierny dokonale uchová vaše veci a automaticky každého nadchne svojou nevšednou vizážou aj zmyslom pre funkčnosť a ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok je pre obozretných cestovateľov nevyhnutný

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je dnes bežné, že agenti TSA (skratka z anglického označenia Prepravná bezpečnostná správa) sú oprávnení batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Batožina je väčšinou skenovaná, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Praktické zámky TSA pravdaže umožňujú ochranke otvoriť kufor špeciálnym kľúčom bez poškodenia. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, obavy preto nie sú na mieste. Cestovný kufor s TSA zámkom Mia Toro M1219/3-L – čierny úplne jednoducho zopnete zipsy pomocou kotúčikov s číslami a máte postarané.

Podstatné znaky cestovného kufra Mia Toro M1219/3-L – čierny

  • Kufor dostal celkom štyri kolieska a je tak radosť s ním vyraziť na cesty
  • Integrované držadlo predchádza preťažovaniu chrbta
  • Dva všité popruhy do kríža pomôžu s balením a organizáciou kufra

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!

Objem

Objem
99 l Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mia Toro M1219/3-L – čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mia Toro M1219/3-L - černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mia Toro M1219 / 3-L - fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií