AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Office Home and Business 2016 pre MAC

Zobraziť katalóg
Microsoft Office Home and Business 2016 pre MAC
4,9 7 hodnotení
Elektronická licencia a inštalačné súbory na stiahnutie, na nekomerčné použitie, pre 1 Mac, Word, Excel, PowerPoint, všetky dostupné jazykové verzie
Kód:  WZ096j5f
Microsoft Office Home and Business 2016 pre MAC Predaj skončil

Microsoft Office Home and Business 2016 pre MAC


Licencia Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov pre Mac je vhodná pre malých podnikateľov, SZČO alebo tých, ktorí potrebujú na svojom Macu používať Outlook. Navrhnutý tak, aby ušetril váš čas a umožnil rýchlejšie usporiadanie a prácu s vašimi dokumentmi. Ovládanie je jednoduchšie a intuitívnejšie. Office je pripravený zvládnuť za vás čokoľvek.

S Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov pre Mac získate:

  • Inštaláciu známych aplikácií Office 2016: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote pre 1 používateľa Macu.
  • Kapacitu 5 GB na onlinovom úložisku OneDrive, odkiaľ sú vaše dokumenty dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach.
  • Trvalá licencia viazaná na 1 účet Microsoft na komerčné použitie.

Pripravený inšpirovať

Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si svoj život. Plná verzia známych aplikácií Office 2016, ako sú Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vám umožní upravovať súbory, tvoriť referáty alebo životopisy, spisovať a zdieľať nákupný zoznam. Úspech máte vďaka Office aplikáciám na dosah.

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

Pripravený spolupracovať

Nenechajte sa obmedzovať, na súboroch môžete spolupracovať v reálnom čase a jednoducho spravovať históriu dokumentov, či už pracujete online, offline alebo spoločne s ostatnými.


Pripravený tvoriť v pohybe

Vďaka online úložisku OneDrive môžete ukladať nepreberné množstvo dokumentov, fotografií, hudby alebo videí, a to zo všetkých vašich zariadení. Súbory môžete jednoducho zdieľať alebo k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Fotografie z vášho telefónu prenesiete jednoducho na obrazovku inteligentného televízora alebo sa podelíte o súbory s vašimi blízkymi. Už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom OneDrive.

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

Word

Word je najobľúbenejšou a najrozšírenejšou aplikáciou na úpravu textov. Texty jednoducho pretvoríte na profesionálne a atraktívne dokumenty. Word 2016 umožňuje tvorbu a najrôznejšie úpravy písaných textov a dokumentov, do ktorých môžete vkladať rôzne objekty, ako napr. obrázky, grafy alebo objekty z iných Office aplikácií.

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

Excel

Excel je efektívny nástroj na sledovanie prakticky akýchkoľvek informácií, ktorý vám umožní rýchlo dosahovať profesionálne vyzerajúce výsledky. Hodí sa vám ako na jednoduché výpočty, tak aj pre rozsiahle dáta, ktoré potrebujete zanalyzovať a prispôsobiť ich zobrazenie. Vďaka rozdeleniu do riadkov a stĺpcov môžete rôzne pridávať údaje, zoraďovať ich, filtrovať, vytvárať z nich tabuľky alebo grafy so zaujímavým a atraktívnym vzhľadom.

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

PowerPoint

Program Microsoft PowerPoint je efektívny nástroj na vytváranie najrôznejších prezentácií. Môžete navrhnúť, graficky a esteticky stvárniť a prezentovať svoje predstavy a vízie. Môžete vytvoriť prezentácie, v ktorých sa efektívne kombinujú príťažlivé fotografie, text, ilustrácie, kresby, tabuľky, grafy, video a atraktívne prechody z jedného na druhé. Pomocou PowerPointe tak predstavte zaujímavo svoju firmu, produkt či službu.

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

OneNote

OneNote 2016 je jedným z najpokročilejších a najvýkonnejších nástrojov na organizáciu vašich poznámok. Všetko, čo tu vytvoríte, je v prehľadnej štruktúre. Predstavte si OneNote ako kartotékovú zásuvku, v ktorej máte jednotlivé zložky so štítkami a v nich listy papiera - a na nich sú vaše poznámky: bežný text, obrázky, fotografie, zvuk, výstrižky z internetu, tabuľky z Excelu, náhľady dokumentov alebo napríklad zaškrtávacie zoznamy.

vypnuté
Microsoft Office Home and Business 2016 pro MAC

Outlook

Najlepšia práca s vašimi e-mailmi. Na jednom mieste prehľadne organizujete svoje e-maily, čas, kontakty a úlohy. Základom všetkého je vaše e-mailové konto. Z neho pracujete s e-mailmi a meníte ich na úlohy alebo udalosti. Ľudí, s ktorými pravidelne komunikujete, si môžete uložiť medzi svoje kontakty, takže si nebudete musieť pamätať ich e-mailové adresy ani telefónne čísla. Vďaka panelu počasia máte neustále poruke aj aktuálnu predpoveď počasia.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Dobrý den, kamarád koupil před nějakou dobou u Vás licenci na Office pro Mac. Teď jsem od něj MAC koupil a on ho dal do továrního nastavení a Office jsou pryč. Dohledával email a nemůže ho najít. Avšak má vyfocené licenční číslo, ale adresu má neúplnou. Jak se k tomuto odkazu teď dostat ??? Díky za odpověď.

Dobrý den. Prosím o informaci zdali je tato sada - případně jakou sadu MS Office byste doporučili na zařízení iPad Pro 10.5" 256GB Cellular. Potřebuji na tomto zařízení hladce pracovat v programech Office. Děkuji.

Dobry den, jaky je prosim rozdil mezi online verzi, kdy za Office platite mesicne a touto vezri "v krabici". Zkousela jsem online verzi, ale moc se mi nelibi. Lze si nainstalovat Office bez Outlooku? Budu asi spis pouzivat email od Apple. Dekuju za radu.

Dobrý den, máme jeden mac, ale jsme tam přihlašujeme se tam jako dva rozdílní uživatelé. Bude Office fungovat na obou účtech? Děkuji

Dobry den, potrebuji pro potreby podnikani Office. Ovsem potrebuji instalovat zaroven na Macbook i PC, ktere bezi ve virtualu (Win10). Na PC ve virtualu potrebuji take MS Project, na macOS nefunguje (nebo pokud ano kompletne by mi odpadla starost s Win10). Muzete mi prosim nabidnout moznosti, nebranim se mesicnimu preplatnemu. Dekuji

Dobrý den, potřebuji zakoupit licenci na MS Office 2016 s lokalizací CZ pro Mac. Je obsahem licence také Outlook a OneNote? Děkuji za odpověď. Petr Man

obsahuje tento produkt lokalizaci v českém jazyce?

Dobrý den, je nějaký obsahový rozdíl mezi touto elektronickou licencí a verzí Microsoft Office Home and Business 2016 CZ pro MAC? Děkuji

Dobrý den, prosím o info, jestli jsou Office v češtině? Děkuji. Petr

Dobrý den, je součástí této komerční licence i Outlook? V základním popisku chybí, na obrázku kazety uveden je. Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Microsoft Office Home and Business 2016 pre MAC
Príslušenstvo pre Microsoft Office Home and Business 2016 pre MAC
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií