Miele WDA 111

Zobraziť katalóg
Miele WDA 111
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 7kg, 400-1400 ot. / m, Indikácia zostávajúceho času, chrómová dvierka, zásobník AutoClean, VxŠxH 85x59,6x61cm
Kód:  Mie070 Produktové číslo:  WDA111 Stránky výrobcu

Miele WDA 111

Spredu plnená práčka od spoločnosti Miele je vybavená programami a špičkovými technológiami, s ktorými vyperiete až 7 kg špinavej bielizne. Energetická úspornosť u tejto práčky je na prvom mieste. Pracuje totiž v mimoriadne úsporné energetickej triede A +++. Šetriť svoje financie môžete aj praním pri nízkej teplote. Vysoko účinné a pokrokové technológie umožňujú znížiť teplotu vody na pranie pri väčšine programov až na iba 20 ° C. Dokonca u ľahko znečisteného prádla môžete prať takmer v studenej vode.

Šetrné a pokojné pranie

K efektívnemu prevádzky prispieva aj inteligentné množstevná automatika, ktorá analyzuje naplnenie a použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko je potrebné k optimálnemu výsledku.

Voštinová štruktúra bubna medzi stenou bubna a textíliami tvorí jemný vodný film. Bielizeň tak ľahko po stenách kĺže a navyše je preukázateľne chránené pred žmolky a vyťahanými nitkami. Technológia bubna chráni čerpadlo pred vniknutím predmetov ako napr. Kancelárske sponky alebo kostice z podprsenky.

Kľúčové vlastnosti

  • Šetrná starostlivosť o vaše bielizeň vďaka
  • Zvlášť úsporné
  • Časová predvoľba a indikácia zostávajúceho času
  • Špičkové výsledky pri odstreďovaní
  • Špeciálne perforovanie bubna

Jedinečná kvalita

Spotrebiče Miele sú zárukou kvality, ako jediný výrobca na trhu emailuje čelnú stranu spotrebiča. Tento vysoko kvalitný smalt odolá nielen poškriabaniu, ale aj korózii, kyselinám a lúhu. Okrem toho sa aj veľmi ľahko čistí.

Programy:

  • Automatika plus, Bavlna, Ľahko ošetrovateľné, Jemné prádlo, Košele, Vlna (ručné pranie), Expres 20, Tmavé / jeans, Odčerpávanie / Odstreďovanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele WDA 111
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE WDA 111.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií