AP+ nový vizuál Star Wars

MIO MiVue 955W 4K

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 955W 4K
4,1 10 hodnotení
Kamera do auta – so senzorom CMOS 1/1,7", uhol záberu 140°, 2,7" displej, asistenčný systém antikolízny systém, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke a hlasové ovládanie, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 60 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD a micro SDHC do veľkosti 256 GB, podporovaný formát JPEG , MP4 a H.265, bezdrôtové rozhranie WiFi, manuál a nabíjačka do auta v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  PP955w1 Produktové číslo:  4713264287051

MIO MiVue 955W 4K

Kamera do auta MIO MiVue 955W 4K ...

Nikdy nemôžeme vedieť, čo sa môže na ceste stať. Preto je dobré mať v aute záznamovú kameru. Záznam, ktorý kamera vyhotoví, sa dá v prípade potreby použiť ako dôkaz. Palubná kamera MIO MiVue 955W 4K dokáže nahrávať videá v maximálnom rozlíšení Ultra HD (3840×2160) pri snímkovej frekvencii 60 sn./s. Integrovaný mikrofón je patrične citlivý, aby zachytil mono zvuk. Pre prehľadnosť vám poslúži 2,7 " displej. Kamera do auta dokáže zaznamenať obraz v uhle 140 °. To je postačujúce na snímanie oboch jazdných pruhov aj ich okolia.

Kamera do auta MIO MiVue 955W 4K ...

Kamera do auta MIO MiVue 955W 4K – kľúčové prednosti

  • S touto autokamerou vyhotovíte video v maximálnom rozlíšení Ultra HD (3840×2160)
  • Palubná kamera MIO MiVue 955W 4K nahráva obraz pri 60 sn./s
  • Na možnosť kolízie vás upozorní antikolízny systém
  • Predná kamera je vybavená aj GPS na presný záznam polohy a rýchlosti
  • Čierna skrinka do auta disponuje slotom na pamäťové karty micro SD a micro SDHC
  • Medzi podporované formáty sa radí JPEG
  • Podporované video formáty: MP4 a H.265

Funkcie a vyhotovenie autokamery

Aby sa autokameru dalo dobre používať, musí výrobca okrem technických parametrov riešiť aj používateľskú prívetivosť. Ide prevažne o upevnenie kamery a ďalšie prídavné funkcie. Táto kamera je určená na vyhotovenie záznamu z predného skla. O napájanie autokamery sa postará batéria auta. Na presný záznam polohy a rýchlosti je vybavená GPS. O premazanie záberov sa kamera stará sama. Nahráva totiž v sľučke a je len na vás, ktoré zábery má zanechať. Ľahké a rýchle ovládanie vďaka hlasovému ovládaniu. Palubná kamera MIO MiVue 955W 4K dá pozor na vašu jazdu pri prichádzajúcej únave alebo nepozornosti. Antikolízny senzor dokáže upozorniť a predchádzať dopravným nehodám.

Kamera do auta MIO MiVue 955W 4K ...

Autokamera MIO MiVue 955W 4K a jej konektivita a balenie

Súčasťou balenia je okrem kamery tiež Manuál a Nabíjačka do auta. Medzi dátové rozhrania potom patrí bezdrôtové rozhranie WiFi.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Manuál, Nabíjačka do auta Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,13 kg Hotovo!
Šírka
10,2 cm Hotovo!
Výška
6,1 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prajem, kde sa dá nastaviť meno vodiča a ŠPZ? Neviem to nájsť v MENU a uvádzate, že je tu táto možnosť. Dakujem, pekne dni zelam.

Dobrý den,ke kameře jsem pořídil SD Kartu Samsung SDXC SAMSUNG 256 EVO Plus 3 A2 V30. Po zformátování mi kamera píše- Neznámý Nekompatibilní SD karta. Nelze získat žádné informace. Úplné formátování proběhlo i v notebooku kde karta je v pořádku a po vložení do kamery a formátu karty stejný problém s hlášením .Děkuji za odpověď .

Dobrý den, zakoupil jsem tuto kameru a v Nastavení je sice možnost změnit délku zaznamenaného videa na 1, 3 a 5 minut, ale poslední dvě varianty jsou zašedlé a nelze je vybrat. Čím to prosím může být způsobeno? Děkuji

Dobrý den, mám tuto kameru a po zamknutí vytvoří ve složce F tři video soubory všechny tříminutové. Jen ten prostřední je ale skutečně ten kdy došlo k uzamčení videa. První a poslední jsou, samozřejmě předcházející a následující zamknutého souboru. Dá se nějak nastavit aby to ukládalo jen aktuální video?

Dobrý den, k této kameře jsem zakoupil SD kartu SAMSUNG PRO Plus microSDXC 256 GB, každý den vyžaduje kamera formát karty jinak nenahrává - zelené světlo. Po formátu funguje v pořádku - oranžová kontrolka a záznamy jdou stáhnout. Zařízení i úložiště je nové, firmware aktuální. Bude vydán firmware s opravou, či je nutné vytáhnout dalších 600,- na jinou kartu?Asi bych po této zkušenosti váhal s nákupem zařízení od značky MiVue.

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať aký dlhý je napájací kábel v balení k produktu, resp. či sa dá dokúpiť aj dlhší. Ďakujem. Braňo

Dobrý den. Chci se zeptat, uvádíte velikost displeje 0,11", to je asi chybné?!!! To by chtělo opravit. Na displeji o velikosti 0,11" by nikdo nic nepřečetl.

Dobrý den. Lze do kamery zapojit zadní kamera A30?

Dobrý den, tak problémy s GPS stále přetrvávají. Kameru mám umístěnou na předním skle, takže nic kameře nebrání ve výhledu. Pokud kameru nechám běžet po zapnutí, tak se stává to, že nezobrazí žádná data z GPS ( neukazuje rychlost, nefunguje hlášení radarů a vše k čemu je třeba přesná poloha ) a to i třeba po hodině provozu kamery. Pokud se ale proklikám přes menu SYSTÉM-SATELITY, tak je vidět že postupem času kamera nachází satelity a cca do tří minut dojde k načtení souřadnic GPS. Je toto normální ? Opravdu se mi nechce po každém spuštění kamery otevírat menu - systém - satelity, aby kamera zobrazovala data, která jsou vázána na GPS. Kamera je aktualizovaná na nejnovější verzi. Děkuji za odpověď

Dobrý den. Mám velký problém ze signálem GPS. Když se po dlouhé době kamera konečně připojí k GPS, tak signál je během jízdy nestabilní. Je to vlastnost této kamery všeobecně, nebo jen té mé ? Lze něco udělat pro zlepšení signálu GPS ? Nerad bych kameru vracel. Předem děkuji za odpověď .

123
Diskusia a poradňa k MIO MiVue 955W 4K
Príslušenstvo pre MIO MiVue 955W 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 955W 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 955W 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 955W 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 955W 4K.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií