AD elektro Star Wars

Mora KP 173

Zobraziť katalóg
Mora KP 173
4,0 1 hodnotení
Rýchlovarná kanvica nerezová, výkon 2200W, objem 1,7l, vyberateľný a umývateľný filter, ukazovateľ hladiny vody, ochrana pred prehriatím, otočná základňa 360 °, modré podsvietenie spínače
Kód:  XXMOR04 Produktové číslo:  KP173 Stránky výrobcu

Mora KP 173

Na každodennú prípravu horúceho nápoja môžete využiť kanvica Mora KP 173, ktorá je vyvedená z nerezového materiálu. S jednoduchým dizajnom sa bude tento produkt skvele hodiť do interiéru všetkých kuchýň. Modré podsvietenie spínače dobre vyzerá a tiež vám dáva informáciu, že sa voda práve ohrievaná. 

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý a štýlový dizajn
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Vyberateľný a umývateľný filter
  • Príkon: 2200 W
  • Objem: 1,7 litra

S maximálnou rýchlosťou

Konvice je schopna pojmout celkem 1,7 litru tekutiny, která je následně rychle uvařena díky příkonu 2200 W. Na zadnej strane zariadenia nájdete vodoznak, ktorý vám s presnosťou ukáže koľko vody sa v nádobe aktuálne nachádza. Kanvica je tiež vybavená o ochranu proti prehriatiu. Vodný filter je ľahko vyberateľný, čo zaistí, že ho možno ľahko udržiavať v čistote. Základňa kanvica je otočná o 360 stupňov a je v nej priestor pre uloženie napájacieho kábla. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mora KP 173
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA KP 173. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA KP 173. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA KP 173. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mora KP 173.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií