PET PET

MORELLATO Drops CZ914

Zobraziť katalóg
MORELLATO Drops CZ914
Prívesok – materiál: chirurgická oceľ
Kód:  SP7716 Produktové číslo:  8033288795285 Stránky výrobcu

MORELLATO Drops CZ914

Nejedno ženské srdce poskočí radosťou, keď k narodeninám dostane charakteristickú škatuľku, ktorá dáva tušiť, že sa vo vnútri skrýva nejaký šperk. Vedeli ste však, že šperky mávajú oveľa hlbší význam než len ozdobný? Šperk býva symbolom životnej sily, energie a empatie. Preto nie je vhodné výber šperku podceniť, nemuselo by sa vám to vyplatiť. Napríklad prívesok Morellato Drops v dizajne uzla môže slúžiť ako akýsi amulet alebo talizman pre toho, kto ho nosí. Navyše je zhotovený z chirurgickej ocele, ktorá je zo všetkých kovov najlepšie tolerovaná a tiež najdlhšie vydrží. 

Zásadné prednosti prívesku Morellato Drops v dizajne uzla

  • Šperk je vyrobený z ušľachtilej ocele, ktorá je charakteristická svojou výdržou
  • Prívesok Morellato Drops Knot môžete smelo zavesiť na náramok aj na retiazku alebo hodinky
  • Klenot je zhotovený v hladkom striebornom dizajne
  • Prívesok je ozdobený čírymi Swarovského krištáľmi
  • Prívesok je skvelým darčekom pre mladú dievčinu i staršiu ženu

Odznak moci aj symbol záväzku

To, čo človek nosí, alebo čím sa zdobia, vypovedá veľa o ňom samotnom, tiež prostredníctvom týchto vecí komunikuje so svetom. Miera dôrazu na obe spomenuté kategórie naviac tiež hovorí o tom, ako veľmi je daná osoba viazaná na svoje tradície. Šperk ako taký má rad funkcií a významov a to, ako vyzerá, už je odraz preferencií konkrétnej kultúry a doby. Kúpte si odolný oceľový prívesok z radu Morellato Drops vo vyhotovení Knot a určite zažiarite a upútate pozornosť okolia.

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO Drops CZ914
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Drops CZ914.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií