PET PET

MORELLATO Ematite AHT10

Zobraziť katalóg
MORELLATO Ematite AHT10
Náhrdelník – pre mužov, materiál: chirurgická oceľ, kameň: krištáľ, dĺžka 55cm
Kód:  SP7553 Produktové číslo:  8033288771876 Stránky výrobcu

MORELLATO Ematite AHT10

Šperky značky Morellato vynikajú zaujímavým dizajnom a precíznym spracovaním. Nie inak je tomu aj u pánskeho náhrdelníka Ematite AHT10. Náhrdelník Ematite AHT10 je nevšedný šperk, ktorý je prepracovaný do najmenšieho detailu. Tento skvelý náhrdelník Morellato je určený pre výnimočných mužov, ktorí sa neboja poukázať na svoj jedinečný štýl.

Kľúčové vlastnosti pánskeho náhrdelníka MORELLATO Ematite AHT10

  • Náhrdelník Morellato z kvalitnej chirurgickej ocele
  • Lesklé ružové vyhotovenie s hematitom
  • Prívesok v tvare krížika
  • Pre moderných mužov
  • Zapínanie na karabínku
  • Dodávaný v elegantnej darčekovej krabičke Morellato

S náhrdelníkom MORELLATO Ematite AHT10 urobíte dojem

Náhrdelník Ematite AHT10 z nehrdzavejúcej chirurgickej ocele je veľmi odolný a na krku sa bude výborne vynímať. Náhrdelníku Morellato v lesklom ružovom vyhotovení s lešteným hematitom dominuje prívesok v tvare krížika. Doprajte si kvalitný šperk bez kompromisov!

 

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO Ematite AHT10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Ematite AHT10.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií