AD elektro Star Wars

Motorová pila

Zobraziť katalóg
Motorová pila
Herná sada plastová detská reťazová píla pre malé drevorubača, píla je funkčný na 3 "AA" batérie, realistické prevedenie
Kód:  HRAif4506 Produktové číslo:  8592386020069 Stránky výrobcu
Motorová pila Predaj skončil

Motorová pila

Dětská řetězová pila z plastového materiálu o velikosti 35 cm pro malé dřevorubce. Tato hračka na první pohled zaujme svým velmi zdařilým realistickým provedením. Motorová pila je funkční na 3 AA baterie, po zapnutí se začne otáčet řetěz a pila vydává zvuky jako opravdová. Hračka je vhodná pro děti od tří let a jistě udělá radost vašemu malému pomocníkovi, který chce mít stejnou pilu na dřevo jako jeho tatínek.

Klíčové vlastnosti plastové motorové pily

  • Dětská motorová pila s reálnými zvuky a pohyblivým řeztězem
  • Pila funguje na 3 × AA baterie (nejsou součástí balení)
  • Hračka je vhodná pro děti od tří let
  • Motorová pila je vyrobená z kvalitního plastu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorová pila. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorová pila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorová pila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Játék láncfűrész.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií