AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30

Zobraziť katalóg
MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30
4,3 26 hodnotení
Kuchynský robot 1000W, 2 rýchlosti, objem nádoby 3 l, mixovací nadstavec 1.5 l, kovový nôž, hnetací tŕň, 2ks rezacích kotúčov, citrusovač, šľahač, odšťavovač, stierka
Kód:  EAV3071c0 Produktové číslo:  FP664G30 Stránky výrobcu

MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30

Kompaktný kuchynský robot Moulinex Masterchef 8000 s jedinečnou výbavou a dizajnom sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Vďaka kompaktnému a elegantnému vyhotoveniu s kombináciou bielej a červenej farby dodá jeho dizajn vašej kuchyni moderný vzhľad a navyše nezaberie pri skladovaní veľa miesta. Bohaté príslušenstvo a vysoký výkon 1000 W vám zaručí široké možnosti použitia od miešania až po miesenie a vy si ho tak naozaj rýchlo zamilujete.




Všestranný silák


Len ťažko budete hľadať funkciu, ktorú by MOULINEX Masterchef nezvládol. Jeho možnosti sú vzhľadom k jeho kompaktným rozmerom až neuveriteľne široké. Základom každého dobrého kuchynského robota je bezpochyby jeho motor. 1000 W výkonu si bezproblému poradí aj s tými najťažšími činnosťami.





Veľa priestoru


Veľká 3-litrová nádoba umožňuje spracovávať naozaj veľké množstvo potravín a rovnako tak nechýba ani 1,5-litrový mixér. Behom chvíľky tak pripravíte množstvo chutných pokrmov a po ich dokončení je možné navyše nádoby veľmi ľahko umyť.





Nápoje plné vitamínov


Pripravte si delikátne ovocné nápoje bez konzervantov a iných pridaných látok. Pomocou odšťavovača a lisu na citrusy získate zdravé ovocné nápoje behom okamihu. Doprajte si vy aj vaša rodina dúšok chutné ovocné šťavy plné vitamínov.





Poradí si so všetkým


Silný motor v kombinácii s hnetačom vám umožní pripraviť cesto ako základ na vaše koláče, bábovky alebo domáci chlieb. Masterchef vám ušetrí veľa sily a času stráveného prípravou cesta ručne. Stačí vložiť správne ingrediencie a kuchynský robot za vás urobí všetko potrebné.





Ostrý ako britva


Súčasťou balenia sú tiež dva rezacie kotúče, ktoré si poradia aj s tými najťažšími kúskami. V okamihu tak nakrájate cibuľku, mrkvu, zemiaky alebo uhorky na plátky. Stačí kotúč umiestniť do robota a zelenina z neho bude doslova svišťať.






Zapadne všade


Vďaka vertikálnej konštrukcii vyniká kuchynský robot priestorovú nenáročnosť. Na pracovnom stole v kuchyni či pri jeho skladovaní ušetríte oveľa viac cenného miesta než u klasických robotov bežnej konštrukcie. Skvele tak zapadne aj do menej priestranných kuchýň.





Všetko na jednom mieste


Firma MOULINEX dotiahla skladovateľnosť a priestorovú nenáročnosť ešte oveľa ďalej. Väčšinu príslušenstva je možné totiž vložiť priamo do hlavnej nádoby a ušetriť tak veľa miesta a mať všetko potrebné vždy po ruke. Protišmyková úprava krytu motora potom zaisťuje bezpečné usadenie ako na stole, tak aj v skrini.


Parametre a špecifikácia:

Príkon:
1000 W

Pracovná misa:
3 l

Mixovací nadstavec:
1,5 l

Vlastnosti:
2 rýchlosti
integrovaný
úložný systém kábla
protišmyková úprava
antikorový nôž
odšťavovač
lis na citrusy
antikorová šľahacia metla
hnetacie tŕň
kovový disk na strúhanie zemiakov
2 kovové rezacie disky

Farebné vyhotovenie:
bielo-červené

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet diskov na strúhanie
2 Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Príslušenstvo

Počet diskov na strúhanie
2 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
43 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,92 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Kolik těsta zvládne uhnětat 1,0 či 1,5 či 2,0...kg?

Diskusia a poradňa k MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30
Príslušenstvo pre MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moulinex Masterchef 8000 FP664G30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií