AD homeoffice PET

MPman MP 30 červený

Zobraziť katalóg
MPman MP 30 červený
4,4 18 hodnotení
MP3 prehrávač bez vnútornej pamäte so slotom na MicroSD kartu a displejom, hlinikové puzdro so sponou, vstavaná batéria
Kód:  MPM003a Produktové číslo:  MP 30 WOM, Red Stránky výrobcu

MPman MP 30 červený

Spoločnosť Mpman vynašla v roku 1997 prvý prenosný MP3 prehrávač. Od tej doby sa ich ponuka značne rozšírila a predávajú okrem MP3/MP4 prehrávačov aj veľa ďalšej elektroniky ako sú prenosné DVD prehrávače, Hifi systémy, rádiá, diktafóny, HD videokamery a HD prehrávače.

Kompaktný MP3 prehrávač MPman MP 30 s elegantným dizajnom a veľmi malým telom. Vychutnajte si perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej hudby v takto miniatúrnom tele. Súčasťou prístroja je jednoduchý LCD displej a ovládacie tlačidlá.

Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Už žiadne komplikované nahrávanie piesní do zariadenia. Tento miniatúrny MP3 prehrávač totiž nemá a ani nepotrebuje vlastné interné úložisko, jednoducho si na MicroSD kartu nahrajte svoje obľúbené piesne a vsuňte ju do prehrávača.

S hmotnosťou iba 30 gramov, miniatúrnymi rozmermi a hliníkovým puzdrom so sponou je tento MP3 prehrávač úplne ideálny pre všetkých športovcov, ktorí hľadajú jednoduchosť a praktickosť.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:

5,1 x 3,1 x 1,5 cm

Napájanie:
Lí-Ión akumulátor

Displej:
LCD

Karty:
MicroSD

Podporované formáty:
MP3

Farba:
Červená

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MPman MP 30 červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman MP 30 červený.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií