PET AD homeoffice

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC

Zobraziť katalóg
MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
4,9 24 hodnotení
Grafická karta - 6 GB GDDR6 (14000 MHz ), NVIDIA GeForce, Turing (TU116), Boost 1815 MHz, PCI Express x16 3.0, 192Bit, DisplayPort 1.4 a HDMI 2.0b
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  EF382l10g Produktové číslo:  GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC Stránky výrobcu
MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 235,90 € Momentálne nedostupné

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC

NVIDIA GTX 1660

 

Grafické jadro Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing sa konečne objavuje aj v nižšej cenovej hladine, kam patrí séria grafických kariet MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC. Svojím poňatím je vhodná pre všetkých hráčov, ktorým stačí Full HD rozlíšenie a nevyžadujú rekordné hodnoty FPS v najnáročnejších hrách.

Porovnateľný výkon

s GTX 1070

o 15 %

lepšia efektivita

1 408

CUDA jadier

NVIDIA Turing

Shadery Turing

Shadery Turing dokáže paralelne spúšťať výpočty s pohyblivou desatinnou čiarkou i celými číslami, je vybavená adaptívnou technológiou tieňovania a novou zjednotenou architektúrou pamäte. Tá má navyše dvojnásobnú kapacitu. Vďaka tomu dochádza k citeľnému nárastu výkonu v moderných hrách, ktoré sú optimalizované pre grafickú architektúru NVIDIA Turing.

Shadery Turing

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC

Grafická karta MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC je úplnou lahôdkou pre všetkých hráčov, ktorí chcú hrať všetky hry vo Full HD úplne bez obmedzení.

Systém chladenia má na starosti veľký hliníkový chladič ovievaný dvojicou rozmerných ventilátorov MSI Torx 2.0. Ventilátory pri nízkej záťaži nebežia vôbec, ale ani pri maximálnej záťaži vás nebudú nijako rušiť. Dômyselne totiž využívajú prelomový aerodynamický tvar.

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
NVIDIA

Game Ready

Jedine s certifikovanými ovládačmi priamo od spoločnosti NVIDIA získate plynulý herný zážitok aj maximálnu stabilitu PC.

NVIDIA

Nahrávajte videá

Zdieľajte svoje akčné zážitky s celou vašou komunitou, ktorá ocení screenshoty, alebo videá urobené v úplne nekompromisnej kvalite.

NVIDIA

Fotorežim NVDIA Ansel

Výkonný fotorežim v hrách vám umožní vytvárať špičkové fotografie v HDR, vo vysokom rozlíšení, alebo dokonca s 360° rozsahom.

NVIDIA

Virtuálna realita

Skombinovaním pokročilého vykresľovania virtuálnej reality, technológie ray-tracing v reálnom čase a umelej inteligencie vynáša grafická karta GeForce GTX virtuálnu realitu na novú úroveň reálnosti.

NVIDIA

NVIDIA G-SYNC a HDR

Hrajte úplne plynulo a bez trhania s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz. Navyše s HDR. G-SYNC nemajú herné monitory na trhu konkurenciu.

4K

Konečne 4K bez trhania

Jedine s veľkým monitorom a rozlíšením 4K posuniete herné zážitky na najvyššiu možnú úroveň. Zvoľte si grafickú kartu GeForce GTX a vychutnajte si obľúbené hry v doposiaľ nevidených detailoch.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
204 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
128 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1660 SUPER Hotovo!

Rozmery

Šírka
204 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
128 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1660 SUPER Hotovo!
Grafický procesor
TU116 Hotovo!
Architektúra čipu
Turing Hotovo!
Počet stream procesorov
1 408× Hotovo!
Výrobné technológie
12 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR6 Hotovo!
Šírka zbernice
192-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra (Boost clock)
1 815 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
14 000 MHz (14 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Rozhranie zbernice
PCIe 3.0 x16 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b Hotovo!
Počet výstupov obrazu
4 Hotovo!
Maximálny počet pripojených monitorov
4 Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
nie Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!
Verzia OpenGL
4.5 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!
Počet ventilátorov
2 × Hotovo!

Spotreba

TDP
125 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
450 W Hotovo!

Podsvietenie

RGB ovládanie
Nepodporuje Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda to bude v pořádku a nebude se grafická karta přehřívat? IntelCore i5-7400F zdroj 230 zda bude kompatibilní s touto grafickou kartou. Kdyby byl problém zda by šlo bez upragradování zdroje třeba přes nějaký kabel nebo tak. děkuji předem za odpověd.

V čem je mezi kartou msi gtx 1660 super gaming x a msi gtx 160 super ventus xs oc rozdíl?

Ma ta grafika DVI ? lebo v popise je uvedené DVI ale na fotke nieje

Prosím o radu: Mám tuto zakladní desku ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450 s tímto procesorem AMD RYZEN 5 1600. Uvažuji o koupi této grafické karty MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC. Bude tato grafická karta k mé sestavě vhodná? Popřípadě jakou grafickou kartu by jste mi doporučil? Cenově maximálně do 6500 kč.

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC, 6GB GDDR6 potřeboval bych ovladač k teto kartě

Zdravím chcel som sa opýtať ze ci môžem zapojiť tuto kartu na ddr3 dosku

dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký zdroj to má např: Zdroj 2x 6 pin do 8 pin. nvm jestli to dává smysl, ale chci si tuhle grafiku koupit, a zjistil jsem že tohle je docela důležitý.

Dobrý den, zakoupil jsem si tuto grafickou kartu a nyní plánuji dokoupit nový monitor. Rád bych využíval již pouze jeden (ideálně 30-34"). Počítač využívám zejména na gaming (nehraji nové AAA hry). Procesor: IntelCore i5 12400F Zajímalo by mne zda tato GPU zvládne i širokoúhlé monitory, popřípadě jaké limitace bych mohl očekávat, s nižšími FPS počítám, ale rád bych abych se stále dostal na +- 100 FPS. Za jakékoli případné doporučení monitoru ve střední cenové relaci budu vděčný. Mockrát děkuji

Dobrý den Koupil jsem u vás Herní PC Alza GameBox GTX1660 a výkon mi již nestačí. Prosím o doporučení, jak to vylepšit. Pracuji hlavně na úpravě fotek a tuším, že limitem je grafická karta. Šla by vyměnit za lepší?

Dobrý den, plánuji předělat starší herní počítač (vyměnit procesor, ram a grafickou kartu), základní desku mám MSI B150 M3 (+ nový výkonný zdroj ZALMAN MegaMax ZM500 - TXII), je možné na ni osadit grafickou kartu MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC (namísto MSI GeForce GTX 960) + Kingston Fury 16gb DDR4 (namísto 2x4gb DDR4) + IntelCore i5 11400F (namísto i3 6100T)

123...
Diskusia a poradňa k MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
Príslušenstvo pre MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií