Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI Interceptor DS4100

Zobraziť katalóg
MSI Interceptor DS4100
4,4 6 hodnotení
Set klávesnice a myši - extra slim, podsvietená, multimediálna, USB, hmotnosť 620 g, myš DS100 až 3500 dpi, podsvietená
Kód:  MSIds4100 Produktové číslo:  DS4100+DS100_K_CZ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Interceptor DS4100

Zlepšite svoje herné výkony a nechajte sa unášať na euforické vlne pri hraní hier. Buďte neprekonateľní na bojovom poli počítačových hier. Klávesnica a myš vám môžu dosiahnuť oveľa lepšie výkony. Vaši súperi sa vás budú báť a vy si budete užívať nekonečnú slávu po vybojovaných bitkách na obrazovke svojho počítača či notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Herná súprava od spoločnosti MSI
  • Ultratenká klávesnica
  • Superrýchly snímač klávesov
  • Oddychová zóna pre vaše zápästie
  • Multimediálne tlačidlá na jednoduchšie ovládanie
  • Myš s nezkutečnou citlivosťou

Vyhrajte nejednu bitku

Dokonalý herný zážitok bude ešte umocnený pomocou tejto klávesnice. Produkt bol navrhnutý tak, aby ani pri dlhom hernom výkone nedochádzalo k preťažovaniu zápästia. Na klávesnici je integrovaná takzvaná „wrist rest zone“. Útly dizajn klávesnice a klávesy s farebným podsvietením tvoria takmer kozmický vzhľad. Klávesy dokonale snímajú vaše stlačenie, a tak si môžete byť istí, že postava v hre bude reagovať okamžite na každý váš povel. Na klávesnici boli integrované klávesy na jednoduché ovládanie médií. Zmena hlasitosti hudby, otvorenie poštovej schránky či výpočty na kalkulačke sú ľahko spustiteľné.

Herná myš len dotvára unikátny herný zážitok. Tlačidlá snímajú každý váš klik s neopísateľnú presnosťou. Je možné nastaviť snímač myši až na 3500 dpi. Vďaka pogumovanému povrchu bude produkt dobre držať aj v spotenej ruke. Čo ocení každý zapálený hráč. Myš zlepší vaše herné výkony až o niekoľko percent. Klávesnica a myš sa pripoja do počítača pomocou USB portu.

 

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ klávesov
Chiclet Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Chiclet Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
452 cm (4 520 mm) Hotovo!
Výška
18 cm (180 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den bude prosim vas este v ponuke tato klavesnica samostatne bez mysi ?

rád bych set koupil ale příjde mi hloupost ho kupovat tady když se dá v klidu sehnat pod 1650Kč takže bych se rád zeptal proč je tento set na alze tak předražený?

Rád bych se zeptal jestli je možnost zakoupit klávesnici samotnou , nebo jestli se prodává pouze jako set i s myší . Rád bych se ještě zeptal na podsvícení , stránky výrobce píší že má 7 barevných režimů , chci se jenom zeptat jestli je tedy má i tato klávesnice , či se jedná o jiný typ než MSI uvádí na svém webu pod názvem " interceptor ds 4100 "

Není to náhodou red dragon karura za 800 z amazonu? Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k MSI Interceptor DS4100
Príslušenstvo pre MSI Interceptor DS4100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Interceptor DS4100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Interceptor DS4100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Interceptor DS4100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Interceptor DS4100.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií