iPod Touch 2nd černý

Zobraziť katalóg
iPod Touch 2nd černý
MP3 prehrávač (black), 8GB, MP3/ AAC/ AIFF přehrávač, úkolovník, hry, 3.5" dotykový LCD, WiFi, USB2.0
Kód:  JA037t2 Produktové číslo:  mb528bt/a Stránky výrobcu
iPod Touch 2nd černý Predaj skončil

iPod Touch 2nd černý

Nová verzia luxusného multimediálneho handheldu od Apple.Prístroj, s ktorým sa nikdy nebudete nudiť.Zaujímavé už je ovládanie - prebieha prostredníctvom dotykového displeja a prstov.Celé prostredie prístroja je pre ovládanie prstami sa prispôsobiť, takže sa stretnete s veľkými prvky a možnosťou ovládať prístroj aj viac prstami zároveň, čoho sa využíva napríkladpre zväčšovanie obrázkov či textov.Nová verzia prístroja obsahuje na boku tlačidla pre obsluhu hlasitosti, tlačidlo pre vypínanie prístroja a jedno tlačidlo pod displejom, ktorým sa vraciate z jednotlivých aplikácií.Vďaka snímača, ktoré pozná, v akej pozícii prístroj držíte, sa automaticky mení rotácie displeja - naprfilm sa automaticky preklopte do širokouhlého režimu.Táto nová verzia má tiež možnosť inštalácie nových aplikácií, ktoré nahrávate podobne ako muziku.Vyberať môžete už z veľkého množstva rôznych programov vrátane hier, komunikačných programov a iných programov.

Veľmi prepracované je prehrávanie hudby a videí.Okrem veľmi kvalitnej reprodukcie sa podaril aj prehrávač, ktorý ponúka veľa funkcií a kvalitnú hudobnú knižnicu.Zaujímavo pôsobí aj režim výberu albumov pri orientácii displeja naležato - vyberáte jednoducho podľa obrázkov albumov.Vďaka veľkému displeju si skutočne vychutnáte aj videá a obrázky.Příststroj tiež veľmi jednoducho premeníme v hernej konzole.Stačí len stiahnuť si svoje obľúbené hry.Tých je veľké množstvo a postihujú celý rad žánrov.Od logických, po akčné a športové.Ovládajú sa buď pomocou dotykového displeja alebo tiež výkyvnými prístroje.Prístroji nechýba ani hlasitý reproduktor, ktorý využijete pri počúvaní hudby či sledovanie videí.Vhod môže prísť aj adresár, poznámky či kalendár s možnosťou synchronizácie s počítačom alebo napr.kalkulačka s možnosťou prepnúť do vedeckého módu alebo budík.

Čím sa tento prístroj odlišujú od ostatných podobných prístrojov je prítomnosť bezdrôtovej sieťovej karty, vďaka ktorej sa môžete pripojiť na internet.Z toho ťaží hneď niekoľko aplikácií.Asi najväčší úžitok z toho bude mať samozrejme veľmi povedený internetový prehliadač Safari, ktorý sa kvalitou vykreslenie stránok, rýchlosťou i funkciami môže smelo rovnať s prehliadači na bežných počítačoch.Ďalšou možnosťou je prehliadanie YouTube videí.Alebo sťahovanie aktuálne predpovede počasia, kurzu akcií a máp.Bezdrôtovo je tiež možné kupovať hudbu a sťahovať aplikácie.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
8 GB flash (až 1750 skladieb)

Rozhranie:
USB 2.0 (dock konektor)
WiFi (IEEE 802.11 b / g)
3,5 mm jack

Podporované formáty:
AAC (16 až 320 Kbps), MP3 (16 až 320 Kbps), MP3 VBR, WAV, AIFF, Apple Lossless, Audible
JPEG
MPEG-4, H.264

Displej:
Typ:dotykový
Rozlíšenie:480 x 320 bodov
Uhlopriečka:3,5 "
Zadávanie znakov cez lokalizovanú klávesnicu

Frekvenčný rozsah:

20 Hz až 20 kHz

Impedancia:
32 ohmov

Napájanie:

Vstavaná batéria, dobíjanie cez USB

Výdrž prehrávania:
Až 36 hodín (audio), až 6 hodín (video)

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP Home / Professional SP3 a novší
Mac OS X v10.4.10 a vyššie

Rozmery:
110 x 62 x 8,5 mm

Hmotnosť:
111 g

Obsah balenia:
Prehrávač
Slúchadlá
USB kábel
Dokovací adaptér
Handričku na čistenie
Používateľská príručka

Upozornenie:Od 10.10.2008 nadobudne účinnosť zmena v poskytovaní záruk podnikateľom, firmám a osobám samostatne zárobkovo činným.Podnikatelia a firmy získavajú pri nákupe iPodu alebo počítača Apple 1.rok záruky podľa Obchodného zákonníka v SR.Ak si títo zákazníci zakúpili počítač Apple a chcú si záruku predĺžiť, majú možnosť využiť službu Next Business Day (NBD), ktorá poskytuje 3-ročnú záruku./ / www.apple.com / ipodtouch / features / ">

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPod Touch 2nd černý . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPod Touch 2nd černý . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPod Touch 2nd černý . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPod Touch 2nd černý .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií