PET AD homeoffice

Mutant Chronicles: Vulkans Fist

Zobraziť katalóg
Mutant Chronicles: Vulkans Fist
- (Vulkánská pěst) - figurky ke hře
Kód:  ZA048n5 Produktové číslo:  FMC18
Mutant Chronicles: Vulkans Fist Predaj skončil

Mutant Chronicles: Vulkans Fist

Doplnkové balenia zberateľské figurkova hry Mutant Chronicles.Mutant Chronicles je svet vzdialenej budúcnosti, kde existuje vyspelá technológia i mágia zároveň.Ľudstvo dôsledku Zemi, a preto odešlo kolonizovať zvyšok slnečnej sústavy.Avšak na planéte Pluto objavilo prastarý mimozemský artefakt, ktorý vypustil Temné sily...

Vulkánská päsť přivádí na bojiště Mutant Chronicles jednotky Bitevního skafandru Vulkán, seržanta Venušanských Hraničář a Venušanského Hraničář.Tieto nádherne nabarvené a vymodelované figúrky Bauhaus sú v boji železnou päsťou, ktorú nič nezastaví ani neporazí.

Parametre a špecifikácie:

Odporúčaný vek:
12 +

Herné čas:
60 až 120 minút

Počet hráčov:
2

Jazyk:
Český

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mutant Chronicles: Vulkans Fist. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mutant Chronicles: Vulkans Fist. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mutant Chronicles: Vulkans Fist. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mutant Chronicles: Vulkans Fist.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií