AP+ slevy v app AP+ plus nový vizuál

Nabíjacie stanice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Výstupy
230V zásuvka
(67)
12V zásuvka (CL)
(60)
USB-C (PD)
(50)
USB-A
(49)
USB-A (QC)
(39)
Kapacita
155 Wh
16384 Wh
-
Max. výkon
100 W
6000 W
-
Hmotnosť
1580 g
83000 g
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nabíjacia stanica je prenosný zdroj energie určený na nabíjanie veľkých aj malých elektrických zariadení. Zišla by sa vám nejaká nabíjacia stanica, ale nie ste si istí, ktorú práve potrebujete? Nižšie vám predstavíme jej jednotlivé typy vrátane účelov ich použitia a pomôžeme vám s výberom.

Pokračovať

Nabíjacia stanica a jej typy

Nabíjacie stanice môžeme chápať rôzne. Napríklad prenosná nabíjacia stanica je určená na dobíjanie zariadení a podobne funguje aj nabíjacia stanica so solárnymi panelmi. Nabíjacie stanice pre elektromobily sú určené na dobíjanie elektrických áut. V neposlednom rade je k dispozícií aj nabíjacia stanica pre mobilné telefóny.

Prenosná nabíjacia stanica

Prenosná nabíjacia stanica zariadi, že budete mať elektrickú energiu všade tam, kde ju budete potrebovať. Hodí sa na cesty do kempu, do karavanu alebo na chatu, kde často nebýva možnosť pripojiť sa k elektrickej sieti. V závislosti od parametrov vybranej nabíjacej stanice môžete nabíjať takmer čokoľvek, od malej chladničky až po mobilný telefón.

Zaujíma vás solárna nabíjacia stanica? Máte dve možné riešenia – buď si môžete vybrať celý set, čo sú stanice so zabudovanými solárnymi panelmi, alebo len solárne panely pre nabíjacie stanice.

Nabíjacia stanica pre elektromobily

Nabíjacia stanica pre elektromobily vám pomôže využiť potenciál elektrického auta na maximum tým, že ju môžete umiestniť priamo vo vašej garáži, takže nemusíte byť úplne odkázaní na externé zdroje nabíjania.

i

Chcete nabíjať viacero zariadení súčasne? Ideálnym riešením je nabíjacie úložisko, ktoré dokáže nabíjať aj desiatky zariadení v jednej chvíli. Je vhodné do kancelárií, škôl či verejných priestorov.

Nabíjacia stanica pre mobilné telefóny

Nabíjacia stanica pre mobilné telefóny, známa tiež ako nabíjací stojanček alebo dokovacia stanica, je ideálny typ nabíjacieho zariadenia do kancelárie. Rozlišujeme jej 2 typy.

  • Bezdrôtové nabíjacie stojany sú založené na báze elektromagnetickej indukcie. Ak chcete nabíjať, jednoducho položte svoj telefón či iné zariadenie na podložku. Niektoré podporujú pripojenie MagSafe.
  • Nabíjacie stojany so základňou pre hodinky bezdrôtovo a súčasne dobijú nielen váš telefón, ale aj ďalšie príslušenstvo, ako sú slúchadlá alebo inteligentné hodinky.

Nabíjacia stanica na mobil
Nabíjací stojan na mobil

Nabíjacia stanica pre elektromobily
Nabíjacia stanica pre elektromobily

Prenosná nabíjacia stanica
Prenosná nabíjacia stanica

Meniče napätia vám umožnia premeniť prúd zo vstupného napätia 12 či 24 V (osobné vozidlá a nákladné autá) na klasických výstupných 230 V, vďaka čomu si ľahko dobijete svoju elektroniku aj na cestách.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné nabíjacie stanice Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie nabíjacie stanice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie nabíjacie stanice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii nabíjacie stanice recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií